KotiUutisetNo jopas! Marika Fingerroos lataa suorat sanat nykypäivän teineistä - katso video!

No jopas! Marika Fingerroos lataa suorat sanat nykypäivän teineistä – katso video!


Viikko sitten perjantaina Härdellissä käynnistyi Kulissien takana -videosarja, jossa perataan julkisuudesta tunnetun henkilön elämää. Sarja alkoi povipommi Marika Fingerroosin, 41, haastattelun ensimmäisellä jaksolla, jonka voit katsoa täällä.

Nyt on vuorossa Fingerroosin haastattelun toinen jakso, jossa hän muun muassa toteaa, että koulu ei kiinnostanut häntä pätkääkään ja se oli niin sanotusti pakkopullaa. Mutta kuinkas kävikään, hän sai lähihoitajakoulusta silti diplomin ja näytti kaikille. Haastattelussa Marika myös sanoo olevansa sellainen ihminen, jolle ei sovi ollenkaan liikojen rajojen asettaminen.

Autokoulusta Fingerroos kertoo haastattelussa verran, että se meni aikoinaan helposti läpi ensi yrittämällä. Kohukaunottarella on myös teineille sananen sanottavanaan:

-Enemmän munaa! Jumalauta. Oppikaa keittämään niitä perunoita. Sitten sekin, ettei kaikista tarvitse vetää niitä ranteita auki. 90-luvun vanhemmat aiheuttaa tämän päivän teinien ongelmat, koska ne ovat itse sellaisia velliperseitä.

Marika kertoo käyneensä baareissa alle 18-vuotiaana. Se onnistui tuttujen baarimikkojen kautta.

Tsekkaa alta Kulissien takana: Marika Fingerroos, osa 2. Olkaa kuulolla, sillä seuraavissa jaksoissa on lisää mehukasta tarinaa!





SUOSITUIMMAT