KotiUutisetYle: Antti Tuisku riisui ja antoi kosketella satasesta itseään

Yle: Antti Tuisku riisui ja antoi kosketella satasesta itseään

Huippusuosittu poppari Antti Tuisku on ollut viime aikoina julkisuudessa myös hieman epäedullisessa valossa. Antin Valittu kansa -kappale sai raivoisaa palautetta tultuaan julki viime vuonna. Miestä syytettiin rienauksesta.

Suomen Madonna osaa sokeerata, ja seksikästä leikittelyä (monista erittäin ärsyttävää) nähtiin myös Antin Euroviisu-showssa hiljattain Erika Vikmanin kanssa.

Mutta onpa Antilla ennenkin kulkenut vauhdikkaasti. Nuorempana hän matkusti Rovaniemeltä Helsinkiin, jotta sai riisua hämyisessä paikassa itsensä vain pikkuhoususilleen. Sitten ihmiset saivat kosketella häntä ja maalata häntä sormivärein. Antti sai jopa sata euroa ja bensakulut.

Antti paljasti asian Ylen Youtube-kanavalla.

Yle kysyi mikä on kyseenalaisin tapa, jolla hän on tienannut rahaa.

– No kyllä se mielestäni on aika kyseenalaista, että olen 18-vuotiaana ollut bodypainting-poika ja tienannut rahani sillä. Me ollaan esimerkiksi lähdetty ihan ”keikalle” kaverini Jennan kanssa. Siis ihan Rovaniemeltä ajamaan autolla Vantaalle, jossa on ollut illalla tällainen Pitsien yö -tapahtuma, jossa on esiintynyt strippari ja sit siellä on ollut tämmöinen seksivälinemyyntipiste ja sitten yksi illan numero on ollut se, että olen mennyt bokserit jalassa sinne tanssilattialle niin, että ihmiset ovat saaneet sormiväreillä maalata minua, Antti vastasi. Asiasta kirjoitti myös Iltalehti.
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje