KotiUutisetIL: Kirjaväite: Rosanna Kuljulla oli suhde Niko Ranta-ahon kanssa

IL: Kirjaväite: Rosanna Kuljulla oli suhde Niko Ranta-ahon kanssa


Sanna Kiiskin julkaisema kirja paljastaa, että Rosanna Kuljulla oli salasuhde Niko Ranta-ahon kanssa. Kiiski kertoi kuulleensa asiasta Kuljulta itseltään.

Tv-kasvona tunnettu Kiiski oli avioeronsa kariutumisen jälkeen rekisteröitynyt Tinder-sovellukseen. Hän kirjoitti deittailun maailma -aiheisia ajatuksiaan päiväkirjaansa. Tinderissä koettuja juttuja jaettiin ystäväporukan WhatsApp-ryhmässä, jonka pohjalta syntyi viime vuonna julkaistu Tinder-päiväkirja.

Tinder-päiväkirjasta kehiteltiin myös podcast-ohjelma, jossa haastateltiin liikemies Niko Ranta-ahoa.

Elämä näyttää ainakin instassa todella hulppealta. Podcastissa selvisi, että Niko etsii hyvin perinteistä parisuhdetta. Hän haluaa, että vaimo huolehtii kodista, ja mies tuo rahat kotiin, kuvailee Kiiski.

Myös Rosanna Kulju toi sisältöä podcastiin, Kiisken haastateltua häntä ohjelmaa varten.

Rosanna on paljon puhunut siitä, että sinkkunakin on kiva olla sellainen sunnuntaipoikaystävä eli Netflix and chill -tyyppi, jonka kainaloon voi käpertyä aina silloin tällöin, toteaa Kiiski.

Se, mikä oli hauskaa Rosannan vierailussa oli se, että hän kuvaili ihannemiehensä podcastissa tummaksi, lihaksikkaaksi ja tatuoiduksi ja että hänellä saattaa juuri nyt olla sellainen sunnuntaipoikkis. Me sitten siinä heitettiin Tinkan kanssa kaikenlaista läppää ja yksi niistä oli se, että Niko Ranta-ahollahan on kanssa tietty naistyyppi, joka on Miss Helsinki.

Kommentti oli vain viatonta läpänheittoa, mutta samalla aikamoinen yhteensattuma.

Kun nauhoitus oli ohi, niin Rosanna paljasti meille, että tämä hänen tatuoitu sunnuntaipoikaystävänsä on kuin onkin Niko Ranta-aho. Hiukka vaikea oli pitää siinä pokkaa. Tämän salaisuuden me kuitenkin pidimme aina siihen saakka, kunnes Seiska teki asiasta jutun, kommentoi Kiiski kirjassaan.

Kumpikaan osapuoli ei ole kertonut julkisuuteen tietoa suhteesta. Asiaa tiedusteltiin suoraan.

– En halua kommentoida asiaa mitenkään, oli Kulju vastannut kysymykseen.

Niko Ranta-aho on tällä hetkellä vangittuna ja viestintäkiellon alaisena, joten hänen kommenttejaan asiaan ei ole saatavilla.

Lähde: Iltalehti
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT