KotiUutisetPystyykö kukaan voittamaan Jaajo Linnonmaata Vuoden radiojuontaja -kisassa?

Pystyykö kukaan voittamaan Jaajo Linnonmaata Vuoden radiojuontaja -kisassa?

Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman juontaja Jaajo Linnonmaa on todellinen suomalaisen radion kuningas, sillä hänet on valittu Vuoden radiojuontajaksi jo huikeat yhdeksän kertaa siitä lähtien kun kisa aloitettiin vuonna 2009.

Linnonmaa on radiotyönsä lisäksi mm. tv-juontaja, sarjayrittäjä, näyttelijä ja perheenisä, joten kiireitä riittää, mutta vedonlyöntiyhtiö Mr Green uskoo vakaasti, että hänet valitaan Vuoden radiojuontajaksi myös tänä vuonna.

Yllätyksiä voi tietenkin tapahtua ja on tapahtunutkin, esimerkiksi vuonna 2019, kun Veronica Verho pokkasi pystin Linnonmaan nenän edestä. Viime vuonna Linnonmaa voitti jälleen, mutta Verhon povataan olevan edelleen hänen suurin uhkaajansa.

Selkeän suosikkikaksikon kintereillä ovat niin ikään televisiosta tutut Sami Kuronen, Kimmo Vehviläinen ja Aki Linnanahde. Kärkikymmenikön pienimmät voitonmahdollisuudet arvioidaan olevan Anni Hautalan äitiyslomasijaisena viime syksynä Aamulypsyssä aloittaneella Janni Hussilla.

Vuoden radiojuontaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella. Äänestysaika päättyy 7.3.2021. Alle on listattu voittajasuosikit.

Vuoden radiojuontaja 2021?

Jaajo Linnonmaa 1.45

Veronica Verho 3.50

Sami Kuronen 4.50

Kimmo Vehviläinen 5.00

Aki Linnanahde 5.50

Oku Luukkainen 7.00

Harri Moisio 7.00

Ellen Jokikunnas 10.00

Arttu Harkki 10.00

Janni Hussi 15.00

Lähde ja pelikohde: Mr Green

Kuva: Instagram
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje