KotiUutisetMissä on voittamani 1500 euron matka, nainen vaatii Seiskassa Aki ja Rita...

Missä on voittamani 1500 euron matka, nainen vaatii Seiskassa Aki ja Rita Manniselta


Aki ja Rita Manninen ovat tositelevisiosta ja sittemmin kuntovalmennuksistaan tunnettuja menestyksekkäitä porilaisjulkkiksia.

Nyt muuan nainen vaatii Seiskassa hänelle kuuluvaa 1500 euron arvontapalkintoa itselleen. Arvonnan järjesti julkkispariskunta Manninen.

– Osallistuin mieheni kanssa Akin ja Ritan Kesäkunnossa-nettivalmennukseen. Valmennuksen päättyessä he järjestivät valmennukseen osallistuneiden kesken arvonnan, jossa he arpoivat viikon hyvinvointiloman Turkkiin All inclusive -eduin. Matkan arvoksi ilmoitettiin 1 490 euroa. Minut arvottiin matkan voittajaksi, ja siitä kerrottiin myös kyseisessä ryhmässä, kilpailun voittanut Emilia Kuisma kertoo Seiskalle. 

Matka ei ole kuitenkaan toteutunut. Viesteihin vastaaminenkin on ollut Kuisman mukaan niin ja näin.

– Monien viestien ja lähes yli kuukauden odotuksen jälkeen viesteihin vastattiin, etteivät he järjestä juuri sitä kyseistä matkaa, vaan he lupasivat, että vastaava uusi matka olisi tulossa. Kului taas kuukausia, eikä asian suhteen kuulunut mitään.

Tämän jälkeenkään asia ei ole kuulemma edennyt. Kuisma harkitseekin nyt rikosilmoitusta asiasta. Aki Manninen ei halunnut kommentoida asiaa Seiskalle.

Vuosia sitten tapahtunutta arvontaa ei ole saatu vieläkään päätökseen. Jossain vaiheessa tarjottiin 600 euron arvoisia treenivaatteita maksuksi, mutta niitäkään ei Kuisman mukaan ole toimitettu.





SUOSITUIMMAT