KotiUutisetTyttöystävä yllätti kultansa ilmaisaterialla – ruokalähetin vastaus sai pettymään, mutta lopuksi nauramaan

Tyttöystävä yllätti kultansa ilmaisaterialla – ruokalähetin vastaus sai pettymään, mutta lopuksi nauramaan


Kayla päätti yllättää etäsuhteessa hänen kanssaan olevan ahkeran opiskelijakultansa tilaamalla tälle aterian kotiovelle. Toimituksesta tuli kaikkea muuta kuin tavanomainen.

Jimmy John -ruokapaikan lähetti oli viemässä tilattua annosta perille, kun hän päätti soittaa tilauksen tehneelle Kaylalle. Soitto yllätti, sillä hän oli nimenomaisesti antanut ohjeet, ettei ole paikalla toimitusosoitteessa tilauksen saapuessa.

Poikaystävä oli viestitellyt aiemmin Kaylalle ja kertoi ottavansa pienet päiväunet. Tilattuaan ruokaa Kayla oli ilmoittanut siitä kullalleen, muttei ollut saanut vastausta. Hän siis oletti tämän nukkuvan.

Kayla luuli vastatessaan puhelimeen, että lähetti ilmoittaa tilauksen viemisestä perille tai että maksun kanssa olisi ollut ongelmia, mutta tilanne olikin aivan toinen.

– Emme yleensä tee näin, mutta haluan kertoa yhden asian sinulle… menimme poikaystäväsi ovelle ja näimme sisälle hänen asuntoonsa, jossa hän makasi sohvalla alaston nainen päällään, kertoo lähetti.

Kayla oli ensin todella hämmentynyt, mutta samalla pettynyt.

– Haluan kiittää Jimmy Johnia loistavasta asiakaspalvelusta. Moni ei olisi tehnyt samoin ja kertonut asiasta, mutta olen todella kiitollinen, että hän soitti ja kertoi asian rehellisesti, kommentoi Kayla tarinaansa Twitterissä.

Ruokapaikan vastaus kuitenkin yllätti ja samalla nauratti.

– Kayla!! Olisi ihanaa tarjoilla ruoat sinun erobileisiisi! Kerro minulle milloin ja missä! Lähetä yhteystietosi ja osoitteesi, niin minä hoidan homman! vastasi Jimmy Johnsin virallinen tili Kaylan tviittiin.

Lähde: Buzzfeed News
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT