KotiUutisetSinkun päiväkirja - pohdintaa fetisseistä ja fantasioista

Sinkun päiväkirja – pohdintaa fetisseistä ja fantasioista


On siis kevät… vai onko? Toivottavasti se kuitenkin tulisi pian, sillä alan jo kyllästyä tähän kylmyyteen ja lumeen. Rehellisesti sanoen olen kuin meidän neljä vuodenaikaa: keväällä puhkean kukkaan ja aloitan kaiken alusta, kesällä riemuitsen kaikesta, mikä vain on minulle suotu, syksyllä löydän jälleen taiteellisen minäni ja uppoudun ajatuksiini sekä talvella olen kuin horroksessa. Olen kuulemma äidin mukaan ollut koko elämäni samanlainen. Pirunmoinen oravanpyörä, mutta talvi on minulle kuitenkin sellaista aikaa, milloin keskityn vain itseeni. Toisin sanoen hellin itseäni talvella koko vuoden edestä.

On se hyvä, että hyvä ystäväni on myyjänä erotiikkakaupassa, sillä opin joka päivä aina jotain uutta ja saan lisää kolumnimateriaalia. Minua on aina kiinnostanut aiheena erilaiset fetissit ja niiden erilaiset muodot. Fetisseistäkin saa helposti taidelajin varsinkin valokuvauksessa. Sitominen on tavattoman kaunista jollakin kieroutuneella ajattelutasolla, sillä kun katsoo maailman huippusitojia, niin ei voi muuta sanoa kuin WAU! Sm eli sadomasokismi on varmasti kaikille tuttu ja varmasti sen vuoksi fetissi sanana saa negatiivisen kaiun ihmisten korvissa. Fetissit ovat kaiken kaikkiaan kauniita asioita, joista jotkut ihmiset pitävät elleivät suorastaan rakasta. Voin tunnustaa, että minulla on käsifetissi. Enkä tarkoita sitä, että kiihotun, kun joku pyörittelee käsiään naamatauluni edessä, vaan kun miehellä on suuret ja lämpimät kädet ja hän vie niitä ympäri kehoani silitellen ja hyväillen ja… ai ai.

Fantasiat ja fetissit ovat kuitenkin aivan eri asioita ja sen tosiasian ihmiset saisivat painaa kalloonsa. Jokainenhan tietää nämä niin sanotut normaalit fantasiat: seksiä auringonlaskussa, lentokoneessa tai jossakin ihan muualla ja toisissa olosuhteissa. On tietenkin mitä erikoisempiakin fantasioita kuultu, missä ihmiset haluaisivat vuorata itsensä mitä ihmeellisemmillä asioilla. Itselleni muodostui viime kesänä ihka ensimmäinen fantasiani, kiitos Diana Gabaldonin. Rakastuin ikihyväkseni kiltteihin. Haluaisin joskus rakastella kilttipukuisen miehen kanssa ja koko homman kruunaisi se, että päälläni olisi silloin keskiaikainen puku. Keskiaika on muutenkin lähellä sydäntäni, sillä miehet olivat silloin miehiä ja naiset naisia. Diana on varmasti saanut jokaisen hänen lukiansa sydämet pamppailemaan.

Kävin tässä hetki sitten Tallinnan risteilyllä yhden mielitiettyni kanssa ja pääsin ensimmäistä kertaa harrastamaan seksiä laivalla. Herran tähden oli ihanaa, kun herran tulikuumat kädet koskettelivat minun kylmää ihoani. Kananlihalle tässä vain menee, kun muistelee koettua. Risteily oli upea vaikkakin sain muutaman mustelman hanuriini, koska rynkytimme vahingossa kauheassa huumassa pöydän kulmaa vasten. Olihan tuo jälkeenpäin ajatellen tosi kivuliasta, mutta onneksi oli taas läskistä hyötyä.

Harrastakaa ihmiset pukuleikkejä. Ne tuovat lisäsäväyksen seksielämään, kun kerrankin repäisette ja hankitte kunnon vermeet ylle. Opetelkaa leikittelemään itsellänne, sillä harva mies varmasti kieltäytyisi harrastamasta seksiä hänen silmiensä alla masturboivan naisen kanssa! Opetelkaa myös leikittelemään toisten immeisten kanssa. Luottakaa itseenne, niin varmasti jokainen huomaa viehätysvoimanne. Sinä tarjosit salmiakkia…

SUOSITUIMMAT