KotiUutisetDanny Avussa: "Kyllä seksi vielä pelaa"

Danny Avussa: ”Kyllä seksi vielä pelaa”


Danny on puhunut rehellisesti ikääntymisestä, seksuaalisuudesta ja naisista Apu-lehdessä.

-Kyllä, seksuaalinen aktiviteettini toimii toistaiseksi. Niin kauan kuin näin on, maailma on minulle avoin. On paljon asioita, jotka voivat sammuttaa miehisyyden, se on ominaisuus, jota seuraan tarkasti. Se loppunee aikanaan, mutta siihen asti on syytä kiittää, että saan olla vielä elämässä mukana kaikkine voimineni. Ja toivoa ja rukoilla, että jos saa rakkauden, saisi myös viisauden sen ylläpitämiseen, Danny puhelee Avussa.

Hän on 78-vuotiaana kunnossa, vaikka on ollut verenpainetta ja sydänongelmia. Mies puhuu asenteesta elämää kohtaan.

– Myönteinen asenne, kiinnostus ajan ilmiöihin ja uutisiin ovat syitä elämän jatkumiseen. Kuolema on liittynyt vahvasti kevyen musiikin puoleen aina Elviksestä lähtien. Monet kuolee helvetin nuorina ja ihan turhaan, tyhmyyttäänkin. Riittämättömyyden tunteeseen tai sairauteen, Danny sanoo.

Liialliseen itsensä tarkkailuun ei pidä kuulemma sortua. Avussa Danny sanoo viisaasti:

-Miksi minun pitäisi loppuun kuluneena, kohta hautaan siirtyvänä miehenä seurata omaa pulssiani: vieläkö mä elän? En halua sitä, vaan olla mukana niin kauan kuin saan. Haluan iloita siitä, että taas tuli yksi päivä lisää! Havahdun aika ajoin toteamaan: Jukra, kun mä olen terve. Jukra, kun on hyvä olo, jukra, kun asiat ovat hyvin. Voin mennä ja tehdä, kaikki on hyvin. Okei, Danny, 78, no, entä sitten?

Danny on tänä vuonna Euroviisu-kappaletta karsivan UMK-kilpailun osanottaja kuolemaan vivahtavalla kappaleellaan Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua.





SUOSITUIMMAT