KotiUutisetSeiskan kuvat paljastavat: Sara Sieppi taisi tehdä emämunauksen

Seiskan kuvat paljastavat: Sara Sieppi taisi tehdä emämunauksen
Somekaunotar Sara Sieppi on jäänyt Seiskan mukaan melkoisen nolosta jutusta kiinni.

Sieppi on yhdessä 39 muun suomalaisjulkkiksen kanssa valtion koronaopastuskampanjan tähti. Myös Saran kuva (tämän jutun kuvituksena) on hallituksen Instagram-sivuilla kehottamassa kansaa maskin käytön pariin.

Mutta mitä tekee Sara itse? Seiskan paparazzi oli paljastanut Helsingin yössä juhlitut synttäribileet, joissa ei kuulemma turvaväleistä ja maskeista ollut tietoakaan. Paikalla nähtiin – maskitta – myös Sara Sieppi.

Sieppi on suosittu somepersoona, jonka perustama yritys teki ensimmäisenä vuonnaan jättimäiset voitot ja loistavan liikevaihdon. Liikevaihtoa Sara keräsi poseeraamalla Instagram-kuvissa yli 200 000 euroa, voittoa tuli yli 100 000 euroa.

Seiskan juttu ja kuva

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje