KotiUutisetPoliisi kertoi Oulun perhesurman motiiveista ja tekotavasta

Poliisi kertoi Oulun perhesurman motiiveista ja tekotavasta
Poliisi jatkaa perhesurman tutkimista Oulussa. Nimikkeet ovat kaksi murhaa ja kuolemansyyn tutkinta. Jälkimmäinen koskee perheen sairaanhoitajaäitiä.

Tutkinta lähti liikkeelle kadonnutta henkilöä koskevana ilmoituksena. Muhoksella asuva nainen ja hänen kaksi lastaan olivat poistuneet kotoa lauantaina 23.1.2021. Maanantaina 25.1.2021 Oulun keskustassa olevasta majoitusliikkeestä löydettiin kuolleena kadonneeksi ilmoitettu nainen ja hänen kaksi lastaan.

Poliisi kertoo nyt julkisuuteen, että ensin äiti oli surmannut yläkouluikäisen ja alle kouluikäisen lapsensa ja sitten itsensä.
 
Poliisi epäilee, että murhat tapahtuivat hotellihuoneessa todennäköisesti illan tai yön aikana. Äidin epäillään tappaneen itsensä pian lastensurmien jälkeen. 

Poliisi kertoo epäilevänsä, että surmissa käytettiin lääkeaineita, koska mitään selkeitä muita jälkiä ei ollut havaittavissa. Esitutkinnassa on varmistunut, että epäilty on ennen surmia anastanut lääkkeitä työpaikaltaan, jossa hän toimi hoitajana. Hänellä on työnsä puolesta ollut pääsy työpaikkansa lääkevarastoon.

Poliisi selvittää motiivia, mutta tällä hetkellä käsitys on se, että kyse on täysin naiseen itseensä liittyvistä ”omista” asioista – ulkopuolisilla eikä lähiomaisilla ei ole osuutta asiaan.
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMATPelaa netin hauskimmalla kasinolla!

Saat jopa 200€ bonusrahaa ja 200 ilmaiskierrosta!