KotiUutisetThe Crown -draamasarja kertoo kiehtovalla tavalla brittikuninkaallisista

The Crown -draamasarja kertoo kiehtovalla tavalla brittikuninkaallisista
Peter Morgan on käsikirjoittanut The Crown -draamasarjan, joka kertoo kuningatar Elisabet II:sta. Siinä pureudutaan edellä mainitun kuningattaren valtakauteen poliittisten sekä romanttisten asioiden tiimoilta ja kuinka ne vaikuttivat 1900-luvun jälkipuoliskolla Britanniassa.

Sarjan ensimmäinen tuotantokausi on palkittu parhaan draamasarjan Golden Globella vuonna 2017 ja samaisessa gaalassa myös kuningatar Elisabet II:a näytellyt Claire Foy sai parhaan naispääosan Golden Globen.

Sitä alettiin esittämään Netflixillä marraskuun 4. päivä vuonna 2016, jolloin koko ensimmäinen tuotantokausi oli samantien katsottavissa ja tällä hetkellä sarjaa on tehty neljä tuotantokautta. IMDb-elokuvatietokannassa sillä on upea 8.7 arvosana!

Katso yläpuolelta The Crown -sarjan neljännen tuotantokauden traileri.

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje