KotiUutisetHelmi esitteli Dannyn omalle isälleen - voisiko isä olla iältään Dannyn lapsi?

Helmi esitteli Dannyn omalle isälleen – voisiko isä olla iältään Dannyn lapsi?


Dannyn, 78, ja Helmin, 19, ikäeron sävyttämässä kohuystävyydessä on edetty sille asteelle, että Danny on esitelty Helmin vanhemmille.

Asiasta kertoo Helmin kotipitäjän lehti: Ilmajoki-lehti.

-En haluaisi oikeastaan tuoda perhettäni esille, mutta totta kai he ovat tukeneet minua. He ovat myös tavanneet Dannyn ja tuntevat sillä tavalla, Helmi kertoo Ilmajoki-lehden haastattelussa.

Ilmajoki-lehden haastattelussa Helmi kertoo ikäeroystävyyden ja -julkisuuden varjopuolista:

– Joiltakin lähimmiltäkin ystäviltä on tullut tosi törkeitä kannanottoja. En ole saanut edes mahdollisuutta kertoa tilanteesta, vaan jotkut ovat vain olettaneet asioita, ehkä lehtien perusteella.

– Mielestäni se on aika ihmeellistä käytöstä, koska minä olen kyllä pysynyt ihan omana itsenäni julkisuudesta huolimatta, Loukasmäki toteaa.

Danny on kiistänyt, että pari seurustelisi. Ainakaan vielä. Sanatarkasti hän totesi Me Naiset Radiolle:

– Tämä henkilö, jonka kanssa olen nyt tekemisissä, hän on äärimmäisen upea ihminen ja katsotaan mitä siitä tulee. Tällä hetkellä emme ole julistaneet, enkä minä julista, mitään seurustelusuhdetta, vaan normaalia ihmissuhdetta.

Helmin isän iästä ei ole tietoa, mutta heitetään nyt tähän humoristinen ajatusleikki loppuun, kun Danny ja Helmi ovat keränneet julkisuutta ikäeroteemalla. Arvatenkin Helmin isä voisi olla iältään vaikka Dannyn lapsen ikäinen tai nuorempi. Dannyn esikoinen täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Helmi on 19-vuotias.





SUOSITUIMMAT