KotiUutisetRavintoloitsija keksi nerokkaan mainoskikan – rehellinen ruokalista houkuttaa asiakkaita: "tämä ei ole...

Ravintoloitsija keksi nerokkaan mainoskikan – rehellinen ruokalista houkuttaa asiakkaita: ”tämä ei ole kovin hyvää”


Välttääkseen asiakkaiden valinnanvaikeutta ruokia tilatessaan, ravintoloitsija ryhtyi kirjoittamaan annoksistaan kuvauksia ruokalistaan.

Montrealissa sijaitseva kiinalaisravintola Aunt Dai nauttii positiivisesta kehityksestä asiakasvirrassaan, sillä kehumisen sijaan rehellisyys toimii valttikorttina. Kilpailevien ravintoloiden vain kehuessa ruokiaan tämä toimii piristävänä poikkeuksena.

– Emme halua heidän tulevan valtavin odotuksin ja tuntea sitten olonsa pettyneeksi, kuvailee ravintolan omistaja Feigang Fei tempaustaan.

Alla muutama esimerkki ruokalistan kuvauksista.

– Tämä ei ole kovin hyvää. En ole suuri pohjoisamerikkalaisen kiinalaisen ruoan ystävä, mutta sinä päätät asian, lukee appelsiini-liha-annoksen kuvauksen yhteydessä.

– Hapanimelä-possumme ei ole kovin hyvää, kuuluu omistajan kommentti toisesta ruokalajista.

– Singaporen nuudelit ovat varma vaihtoehto, mutta ei se kovin maukas annos ole, kuvailee Fei menunsa ruokalajia.

Todellisuudessa vaatimattomuus kaunistaa ja toimii hyvänä mainoskikkana, sillä annokset ovat taatusti paljon parempia kuin niiden kuvaukset. Ihmiset arvostavat sekä ravintolan ruokia että niiden rehellisiä kuvauksia Twitterissä. Alla yksi arvostelu.

– Aunt Dai on suosikkiravintolani sekä ruoan että sen äärimmäisen rehellisten kuvausten ansiosta, kommentoi eräs julkaisuun reagoinut kirjoittaja.

Kuvausten lisäämiselle on myös syynsä, sillä joihinkin annoksiin ei oltu koskettu ollenkaan, kun ihmiset eivät olleet tietoisia ruokien sisällöstä.

Ravintoloitsijan rehellisyys on kannattanut, sillä Aunt Dai on lähes aina täynnä, oivallisen idean levittyä viraaliksi.

Lähde: Today
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT