KotiUutisetSeiskalta lisää hurjia paljastuksia Maisa Torpasta - "Alastonkuvia vieraille miehille..."

Seiskalta lisää hurjia paljastuksia Maisa Torpasta – ”Alastonkuvia vieraille miehille…”


Somevaikuttaja ja Instagramissa liki 90 000 ihmisen seuraama Maisa Torppa on jälleen kohun silmässä. Seiska julkaisi hänestä tänään netissä hurjia paljastuksia (täällä), joista kertoi myös Halloota-sivusto (täällä).

Jutun juoni on se, että ystävät ovat saaneet tarpeekseen Maisan hienoista kulisseista ja naistenlehtijulkisuudesta, sillä totuus on kuulemma toinen. Lukuisat Maisan ystävät ovat sanoneet ystävyytensä irti ja julkkisnaisesta on tehty rikosilmoituksia nimikkeillä kunnianloukkaus ja laiton uhkaus. Esimerkiksi Maisan kummilapsen äiti Sahra Ali on nyt tullut julkisuuteen ja väittää Maisan tehneen perättömiä lastensuojeluilmoituksia hänen perheestään.

Ei tässä kuitenkaan vielä kaikki. Seiskan painettu lehti vyöryttää nyt lisää hurjia väitteitä entisen lähipiirin suulla:

-Maisa haki jatkuvasti huomiota vierailta miehiltä lähettelemällä kuvia itsestään. Hän myös iski yhden ystävänsä poikaystävän ja päätyi viettämään tämän kanssa yhteisen yön, eräs lähipiiriläinen avautuu Seiskassa.

Entinen kämppis toteaa Seiskalle, että Jari-Matin kanssa asuessaankin Maisa lähetteli alastonkuvia itsestään vieraalle miehelle. Ystävä kertoo nähneensä sellaisia puolia Maisasta, ettei ystävyys hänen kanssaan enää kiinnostanut.

-Koulunkäynti ei kiinnostanut Maisaa. Hän oli sen takia siellä, kun Jari-Matti oli sanonut, että hänen pitää tehdä jotain muuta kuin maata sohvalla. Maisa tarjosi jopa satoja euroja kurssin tekemisestä. Ruotsin tehtävästä hän antoi minulle iPhonen, kertovat koulukaverit Vantaalta. Maisa opiskeli lähihoitajaksi vuonna 2017.

Vuonna 2017 paljastui, että Maisa oli vedättänyt jääkiekkoilijoita raskausväitteillä. Asian vahvistivat Seiskalle monet jääkiekkoilijat. Maisan ystävät menivät porukalla tapaamaan Maisaa, mukana oli myös silloinen aviomies. Ystävyys sanottiin joukolla irti.

-Se oli niin pelottavaa ja ahdistavaa aikaa, että moni meistä pelkäsi itse sairastuvansa, Maisan ystävät avautuvat Seiskalle.

-Kun Maisa petti Jari-Mattia Himoksella ja väitti joutuneensa tämän sukulaisen pahoinpitelemäksi, huomasin Maisan käytöksen epävakauden. Aina kun hän jäi kiinni, hän uhriutui ja alkoi uhkailla ties millä, Maisan kummilapsen äiti Sahra Ali toteaa.

Haastattelussa hän toivoo, että Maisa saisi asioita järjestykseen. Lehden mukaan Maisan ystäväpiiri on vaihtunut lukuisia kertoja.

SUOSITUIMMAT