KotiUutisetKlamydian Vesku muisteli edesmennyttä ystäväänsä Alexi Laihoa - katso yhteiskuvat

Klamydian Vesku muisteli edesmennyttä ystäväänsä Alexi Laihoa – katso yhteiskuvat
Children of Bodom -yhtyeen perustaneen kitaristilaulaja Alexi Laihon kuolemasta tiedotettiin maanantaina. Klamydian Vesku Jokinen teki Instagramiin postauksen, jossa on muun muassa yhteiskuvia kaksikosta vuosien varrelta. Hän kirjoitti päivityksen yhteyteen seuraavaa:

”Hyvästi ystävä, Rakas hullu, sanoo toinen kylähullu. Taatusti me nähdään taas portin tuolla puolen. Hyvästi ystävä, rakas hullu, sanoo toinen kylähullu, ja kuningasbändi pannaan pystyyn, mä pidän siitä huolen. Olen sanaton. Olen surullinen. Järjettömän surullinen. Kiitos kaikesta, Allu😢❤️ Nuku ystävä ikiunta rauhanlaaksossa❤️😢 Vesku”

Katso alta tai täältä postaus. Kuvia voi selata julkaisun päällä oikealla puolella olevasta nuolesta.

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje