KotiUutisetSnowRunner-ajopelin konsoliversiota täydennettiin modeilla

SnowRunner-ajopelin konsoliversiota täydennettiin modeilla

Pelaajayhteisön tekemät pelimodifikaatiot eli modit ovat harvinaista herkkua pelikonsoleilla. Aikaisemmin vain tietokonepelaajien iloksi jääneet kustomoinnit ja muokkaukset sekä erilaiset ajoneuvoviritykset ovat saapuneet myös SnowRunner-pelin konsoliversioille.

SnowRunnerin moditarjonta kattaa ison valikoiman erilaisia ajoneuvo- ja karttamuunnoksia sekä erikoisempia virityksiä, kuten vaikkapa ajettavan viiksekkään mustekalan. Nämä modaukset ovat käytettävissä pelin sisäisellä selaimella ja vaativat toimivaa mod.io-sivuston käyttäjätiliä.

Pelin konsolimodien esittelyvideon voi katsoa artikkelin yläosasta.

SnowRunnerin ytimessä on isojen, painavien ja jäyhästi liikkuvien rekkojen sekä muun raskaan kaluston kuljettaminen. Yhä vaikeammaksi haasteeksi hallittavuus ja ohjattavuus muuttuvat, kun huonokuntoiset tiet peittyvät lumeen tai jäätyvät liukkaiksi luistinradoiksi. Peli vie mukanaan luonnonkauniisiin maisemiin kartoilla, jotka sijoittuvat Alaskan, Michiganin ja Taymyrin alueille. Luvassa on virtaavia vesiä, löysää mutaa, lumisia rinteitä ja jäätyneitä järviä. Apuna ajamiseen ovat reittisuunnittelun työvälineet, kuten vahtitornit ja kartta sekä ajoneuvojen monenlaiset työvälineet, erikoispyörät ja muut varusteet. Yksinpelin lisäksi pelissä on myös neljän pelaajan yhteistyöpelimuoto.

SnowRunner on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja: https://snowrunner-thegame.com/
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje