KotiUutisetNeljä erilaista hyvinvoinnin ja itsensä kehittämisen kirjaa julkaistaan tammikuussa

Neljä erilaista hyvinvoinnin ja itsensä kehittämisen kirjaa julkaistaan tammikuussa


Perinteisesti vuoden alku on hyvinvointikirjojen sekä itsensä kehittämiskirjojen sesonkia. Sisätautiylilääkärin Jan Sundellin kirja Hippokrateen soturi – Dr Bodyn taistelu lihaskunnon ja lääketieteen puolesta julkaistaan 13.1. Samaisena päivänä julkaistaan myös Riku Aallon ja Paula Immon kirja Impulssi – Menetelmä jatkuvaan kehitykseen. Se antaa neuvoja palautumisen ja stressin säätelyyn.

Janne Mustosen, Lasse Seppäsen ja Mikko Törmälehdon kirja Löytöretkiä onnistumisiin® – Johda itsesi tuloksiin (20.1.) on elämäntaito-opas muutosta parempaan etsiville. Samaa aihepiiriä käsittelee myös Jari Järvelän ja Eelis Aallon kirja Ole oman elämäsi sensei – Mustan vyön tie hyvään elämään (20.1.).

Sisätautiylilääkäri ja fitness-urheilija Jan Sundellilta tietokirja lihaskunnon ja lääketieteen puolesta (embargo 13.1.)

Tulevaisuus on omissa käsissäsi. Sisätautiylilääkäri Jan Sundell, joka tunnetaan nimellä Dr Body, neuvoo miten lisäät terveyttä, fyysistä suorituskykyä ja hyvinvointia liikunnan, ravitsemuksen ja oikeanlaisten elämäntapojen keinoin. Kirjassa on tietoa hyödyllisistä ja hyödyttömistä ravintolisistä sekä selkeät ohjeet tunnistaa terveyshömppä.

Jan Sundell on sisätautiylilääkäri, dosentti, tietokirjailija ja fitness-urheilija. Hänellä on sosiaalisessa mediassa yli 15 000 seuraajaa.

Kirja: Ammattivalmentajat Riku Aalto ja Paula Immo neuvovat menetelmän jatkuvaan kehitykseen (embargo 13.1.)

Impulssi-menetelmän helposti toteutettavat ohjeet tuovat positiivisia muutoksia jo viikkojen ja kuukausien aikajänteellä. Saat työkalut, joiden avulla voit säädellä stressin ja palautumisen välistä suhdetta. Tämä on tie energisempään, elinvoimaisempaan, suorituskykyisempään ja onnellisempaan elämään.

Suosittu luennoitsija ja yritysvalmentaja Riku Aalto on personal trainingin uranuurtaja Suomessa. Hän on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja, joka on täydentänyt osaamistaan erilaisilla opinnoilla. Riku on kirjoittanut noin 40 kirjaa harjoittelusta, ravitsemuksesta sekä fyysisestä hyvinvoinnista.

Psyykkisen valmennuksen asiantuntija Paula Immo valmentaa palkittuja yrittäjiä, asiantuntijoita, yritysjohtajia ja urheilijoita niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Asiakkailleen Paula toimii navigaattorina ja pitää heidät niin toimintansa kuin tavoitteidensa suhteen oikeassa kurssissa.

Johda itsesi tuloksiin tutkittuun tietoon pohjautuvan Löytöretkiä onnistumisiin® -teoksen avulla (embargo 20.1.)

Janne Mustonen on perustanut yrityksen nimeltä Hyvinvointikoulu ja on uuden hyvinvoinnin rakentaja reilun kahden vuosikymmenen kokemuksella.

Lasse Seppänen on kirjoittanut 19 kirjaa hyvinvoinnista ja valmentanut yhtä monta vuotta niin työelämän kuin huippu-urheilun sankareita saavuttamaan päämääriään.

Mikko Törmälehto on runsaasti käyttäytymistieteitä opiskellut liikuntatieteilijä, joka on valmentanut menestyksekkäästi yli vuosikymmenen niin yksilöitä kuin liikunta-alan ammattilaisia sekä julkaissut kirjan valmentamisesta.

Löytöretkiä onnistumisiin® -kirja perustuu samannimiseen rekisteröityyn hyvinvointi -ja valmennuskonseptiin. Se on liikuntafysiologiseen ja käyttäytymistieteelliseen tutkimustietoon sekä useisiin elämän esimerkkeihin pohjautuva muutosopas tositarkoituksella sitä suunnittelevalle. Kirja ei tarjoa nopeita pikaratkaisuja tai kurjuuskuureja, vaan kokoaa kansiensa väliin onnistuneen muutoksen tärkeimmät teemat.

Miten olla oman elämänsä sensei? Jari Järvelän ja Eelis Aallon kirja vie sinut matkalle itseesi (embargo 20.1.)

Viisikymppinen kirjailija Jari Järvelä kohtaa parikymppisen karatemestarin Eelis Aallon ja huomaa olevansa täysi aloittelija – karaten lisäksi oman elämänsä ymmärtämisessä. Viisaus ei ole iästä kiinni, päinvastoin. Nuori sensei ravistelee kunnolla oppilaansa urautuneita ajatuksia.  Kirja vie Eeliksen ja Jarin kohtaamisten myötä sinut matkalle itseesi ja valmentaa sinusta oman itsesi sensein, opettajan, matkalla hyvään elämään.

Jari Järvelä (s. 1966) on kirjoittanut muun muassa romaaneja, novelleja, kuunnelmia ja matkakertomuksia seikkailuistaan vuorilla. Hän on ollut kolmasti Finlandia-ehdokkaana. Shukokaikaraten Jari aloitti yli nelikymmenvuotiaana 2008, kun tunsi olevansa jumissa kirjoittamisensa kanssa.

Eelis Aalto (s. 1993) aloitti shukokaikaraten kymmenvuotiaana. Hän osallistui ensimmäisiin arvokisoihinsa jo 2004 ja on siitä lähtien voittanut mitalin jokaisista MM- ja EM-kisoista. Hän sai nuorimpana maailmassa neljännen danin mustan vyön ja sensein arvonimen. Karaten ajatusmaailman myötä Eelistä ovat kiinnostaneet jo vuosia ihmisen henkiset voimavarat.

Kuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT