KotiUutisetNäillä identtisillä kaksosilla on erikoinen tavoite – yhtä aikaa raskaaksi saman miehen...

Näillä identtisillä kaksosilla on erikoinen tavoite – yhtä aikaa raskaaksi saman miehen kanssa!


Kun yhteisistä asioista tai ominaisuuksista puhutaan, niin nämä naiset ovat vertaansa vailla.

”Maailman identtisimmiksi kaksosiksi” tituleeratut Anna ja Lucy DeCinque ovat kuin toistensa klooneja. Naisia yhdistää moni asia, mutta kaiken huippuna heillä on myös yhteinen seurustelukumppani.

Identtisten ulkoisten ominaisuuksien ohella naiset pystyvät muun muassa täydentämään toistensa lauseita. Lisäksi heidän näkemyksensä ja tapansa suhtautua pieniin yksityiskohtiin sujuu alitajuntatasolla.

Molemmat naiset aikovat nyt hankkiutua raskaaksi samaan aikaan ja saman miehen kanssa. Moinen järjestely sisarusten välillä saattaisi hyvin usein aiheuttaa konflikteja, mutta 34-vuotiaat Lucy ja Anna ovat tästä huolimatta onnellisia heidän yhteisen, jaetun elämänsä suhteen.

Sisarukset ovat seurustelleet 39-vuotiaan Ben Byrnen kanssa yhdeksän vuoden ajan. Heti alusta lähtien naiset tekivät selväksi, että he tulevat yhtenä pakettina, eikä siskosten välillä vallitse minkään sortin mustasukkaisuutta tai kateellisuutta.

Naisten aikaisemmat miesystävät eivät ole osanneet mukautua kaksosten välillä vallitsevaan sidokseen, mutta Ben ymmärtää naisten välisen suhteen ja osaa kohdella molempia tasapuolisesti. Jos Ben esimerkiksi antaa toiselle suukon, niin toinen ei jää mielipahan välttämiseksi koskaan ilman. Kolmikko myös jakaa saman jättikokoisen vuoteen keskenään. Ben osaa myös tunnistaa naiset helposti heidän käytöksensä tai äänensä pohjalta – paremmin kuin siskosten oma äiti. Miestä kutsutaankin Lucyn ja Annan ”vartijaksi”.

Lucy ja Anna ovat kertoneet haluavansa kokea raskauden samaan aikaan, joten he ovat aikoneet jäädyttää munasolujaan tätä varten. Lasten sukupuolella ei ole siskosten mukaan merkitystä, kunhan lapset ovat terveitä ja onnellisia.

– Koemme olevamme siunattuja, ja niin kauan kuin meillä on toisemme, asiat sujuvat ehdottoman hyvin, kertovat naiset.

Lähde: HumorMeetsComics
Kuvat: Instagram / Annalucydecinque





SUOSITUIMMAT