KotiUutisetLogitechin tuotteet tuovat valkoisen joulun Suomeen

Logitechin tuotteet tuovat valkoisen joulun Suomeen


Joulu osuu juuri vuoden pimeimpään vuodenaikaan ja silloin sitä kaipaa eniten valoa sekä vaaleutta ympärilleen. Vaikka lumi ei välttämättä tuokaan valkeutta koko maahan, ainakin Logitechin valkoiset oheislaitteet voivat tuoda piristystä kodin viihdekäyttöön ja toimiston arkityöhön niin jouluna kuin sen jälkeenkin.

Oikeanlaisten joululahjojen ostaminen läheisille tai jopa itselleen voi olla haastavaa ja suorastaan jopa turhauttavaa puuhaa. Mitä ostaa sellaiselle, jolla on jo kaikkea tai jos ei edes tiedä mitä toinen voisi tarvita? Entäpä jos antaisi peliharrastajalle lahjaksi pirteänvalkoisen pelikäyttöön tarkoitetun hiiren, näppäimistön tai kuulokkeet? Tai toisi työpöydälle parempaa hallittavuutta perinteisen mustan tai harmaan hiiren tai näppäimistön sijaan raikkaalla valkoisella vaihtoehdolla?

Olemme nostaneet tähän juttuvinkkiin Logitechin kattavasta valikoimasta muutamia valkoisia lisälaitteita, joissa laatu, ominaisuudet ja tyylikkyys tavoittavat toisensa näyttävässä ja kokonaisvaltaisessa paketissa.

Pelaajalle hyvä pelihiiri ja pelinäppäimistö ovat kaikki kaikessa, sillä pelien hallittavuuden ja pelihahmojen käskyttämisen tulee olla tarkkaa ja nopeaa. Esimerkiksi Logitech G915 TKL -pelinäppäimistö ja Logitech G305 -pelihiiri tarjoavat verratonta hallittavuutta luotettavasti, tarkasti ja näyttävästi. Logitech G733 -pelikuulokkeet tuovat puolestaan laadukkaat peliäänet kevyessä ja tyylikkäässä muodossa pelaajan korviin. Kuulaan valkoisen värin lisäksi kaikkia näitä tuotteita koristaa räätälöitävä värivalaistus.

Työ- ja hyötykäyttöön erinomaisesti sopiva Logitech K580 -näppäimistö on näppärä vaihtoehto kirjoittamiseen. Näppäimistön voi liittää yhtäaikaisesti moneen eri laitteeseen, joten se soveltuu tietokoneen ohella esimerkiksi älypuhelimen, tablettilaitteen tai toisen tietokoneen hallintaan. Näppäimistön yläreunassa on myös kätevä lovi, johon älylaitteen voi sijoittaa kyljelleen.

Siro Logitech M350 Pebble on langaton hiiri, joka kulkee vaivatta mukana siellä missä sitä tarvitaan. Pienen kokonsa ansiosta pikkukivestä nimensä saanut Pebble-hiiri on tyylikäs ja kädessä miellyttävä työkalu, jolla työ ja viihde sujuvat kädenkäänteessä. Hiiren voi työpöydällä korvata myös äärimmäisen tarkka Logitech M575 -ohjainpallo, jonka ergonominen hallittavuus on aivan omaa luokkaansa kättä, rannetta ja kyynärvartta rasittamatta.

Hillityn vaalea Logitech Stremcam -webkamera on oivallinen työkalu videopuheluihin sekä YouTube-videoiden tai striimilähetysten tekemiseen. Monipuolisesti säädettävä ja helposti näyttöön tai jalustalle kiinnittyvä kamera tarjoaa kaiken tarvittavan yhdessä paketissa. Kommunikaatiota voi vielä parantaa Logitech H150 -stereokuulokkeilla, joissa on sivuun taittuva sankamikrofoni. Kuulokkeet sopivat hyvin myös musiikinkuunteluun tai vaikka videoiden katseluun muita häiritsemättä.

Kodinturvaa voi lisätä helposti hallittavalla Logitech Circle 2 -turvakameralla. Se on helposti käytettävä ja vaivattomasti hallittava verkkokamera, jolla voi valvoa kotia, toimistoa tai vaikkapa kesämökkiä.

Hinta ja saatavuus
Kaikki yllä mainitut Logitech-tuotteet ovat heti saatavilla hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä. Tuotteiden suositushinnat ovat 29 – 219 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.





SUOSITUIMMAT