KotiUutisetKävikö kettu kolossa? Näin juontaja Sami Kuronen vastasi Temppareista usein kysyttyyn kysymykseen

Kävikö kettu kolossa? Näin juontaja Sami Kuronen vastasi Temppareista usein kysyttyyn kysymykseen


Temptation Island Suomi -tositelevisio-ohjelman juontaja Sami Kuronen kertoi Instagram-postauksen yhteydessä ohjelmasta ylipäätään ja vastasi häneltä paljon kysyttyyn kysymykseen:

”Kävikö kettu kolossa?

Kysymys on esitetty mulle jokaisen Tempparikauden jälkeen! Eilen saatiin valmiiksi jo sarjan yhdeksäs kausi ja vastaan kysymykseen lopussa 😊

Temppareita on kuvattu nyt yhteensä 198 jaksoa ja siihen 47 extraa päälle! Olen saanut olla mukana niissä jokaisessa. Näiden vuosien aikana olen päässyt seuraamaan eturivistä ja lähietäisyydeltä aika monia parisuhderiitoja, iloisia jälleennäkemisiä, romahduksia, paria kosintaa, hienoja kasvutarinoita, eroja ja oivalluksia siitä, että rinnalla on houkutuksista huolimatta upea tyyppi, jonka kanssa haluan elämäni jakaa.

Kun aidot ihmiset avaavat rohkeasti ja avoimesti omaa elämäänsä kaikkine haasteineen ja kipukohtineen, syntyy aina suuria tunteita. Sitä rohkeutta ei voi kuin arvostaa ja kunnioittaa. Tämä ohjelma on juuri niin kiinnostava kuin sen osallistujat on.

Helmikuussa starttaava kausi on ensimmäinen talvisissa maisemissa kuvattu Tempparit maailmassa. Levi tarjosi superkauniit kehykset vahvoille ja erittäin kiinnostaville tarinoille. Tulevalla kaudella käsitellään myös teemoja, joita ei ole ennen tässä ohjelmassa tullut vastaan. Mulla on vahva usko, että tulossa on yksi parhaista kausista sarjan historiassa! Kiitos ihan jokaiselle joka oli mukana 🙏🏻

Ja siihen alun kysymykseen… Kettu on löytänyt kolonsa jokaisella kaudella ja jos paljon puhuttuun lapin taikaan on yhtään uskominen, tuskin se eksyy tälläkään kertaa 😉”

Katso Kurosen postaus alta tai täältä.





SUOSITUIMMAT