KotiUutisetDiscoyhtye Boney M:n Suomen-kiertue siirtyy vuoden 2022 tammikuulle

Discoyhtye Boney M:n Suomen-kiertue siirtyy vuoden 2022 tammikuulle
Legendaarisen Boney M:n jo kerran siirretty viiden keikan Suomen-kiertue siirtyy kokonaisuudessaan tammikuulle 2022. Boney M. featuring original lead singer Liz Mitchell -keikat nähdään alkuperäisen suunnitelman mukaan Helsingissä, Hyvinkäällä, Oulussa, Turussa ja Tampereella. Konsertteihin jo ostetut liput käyvät sellaisinaan myös uusina konserttipäivinä.

Lipun voi myös palauttaa 31.3.2021 mennessä Lippu.fi:hin tai Ticketmasteriin, jolloin lipunhinta palautetaan käsittelyajan puitteissa pois lukien palvelumaksun osuus. Tarkemmat ohjeet löytyvät Tickermasterin ja Lippu.fi:n sivuilta.

Suomalaisille diskomusiikin ystäville on luvassa herkkua vuoden 2022 alussa, kun legendaarinen 1970-ja 1980 -lukujen discoyhtye Boney M. tulee Suomen alkuperäislaulajansa Liz Mitchellin kanssa. Suomen kiertueella mm. Daddy Cool, Rasputin ja Rivers of Babylon -hiteistään tunnettu yhtye esiintyy 12-henkisellä juhlakokoonpanolla. Tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea yli 100 miljoonaa albumia urallaan myyneen yhtyeen suurimmat hitit niiden alkuperäislaulajan esittämänä.

Boney M. featuring original lead singer Liz Mitchell

7.1.2022 Madetojan Sali, Oulu

9.1.2022 Tampere-talo

10.1.2022 Hyvinkääsali

11.1.2022 Konserttitalo, Turku

12.1.2022  Kulttuuritalo, Helsinki

Konsertit alkavat klo 19.00 jokaisella paikkakunnalla

Liput alkaen 49,50 ja 59,50.

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje