KotiUutisetPohjanmaalla asuvasta Jokereiden kannattajasta tuli NordicBetillä miljonääri

Pohjanmaalla asuvasta Jokereiden kannattajasta tuli NordicBetillä miljonääri


Pohjanmaalla asuva mies vietti keskiviikkona vapaapäivää kotonaan ja pelaili iltapäivän mittaan NordicBetin mobiilissa kolikkopelejä. Samalla televisiossa pyöri Jokereiden vieraspeli Traktoria vastaan. Mittavassa vedonlyöntikupongissa oli Jokereiden voitto, mikä toteutuikin, mutta täysosuma jäi Mestarien liigan peleissä lopulta vajaaksi. 

Mies siirtyi selaamaan NordicBetin jackpot-aulan pelejä ja valitsi The Goonies Jackpot Kingin. Takana oli jo yli sata kierrosta, kunnes rullat osuivat 100-kertaisen voiton kohdalle. Siitä kolme kierrosta myöhemmin tärähti itse jackpot: yli 1,6 miljoonaa euroa!

– Fiilikset ovat olleet varsin positiiviset, ja seuraavana päivänä vasta alkoi ymmärtää, kuinka iso voitto sieltä todellisuudessa tuli, rauhallinen voittaja kertaa. 

Asiakas rekisteröityi NordicBetille kaverin suosituksesta jo vuonna 2012. Hän kertoo tykästyneensä Veikkausta paremmista kertoimista sekä laajemmasta kohde- ja pelivalikoimasta. 

Rahoille ei vielä ole mielessä isoja käyttötarkotuksia selvillä. Voittaja kertoo kuitenkin aikovansa pitää matalaa profiilia ja hemmotella itseään parilla lahjalla. 

– Pyrin välttämään esimerkiksi kaikkia ylimalkaisia, äkkirikastuneilta tuttuja hankintoja, pohjanmaalainen linjaa.





SUOSITUIMMAT