KotiUutisetVaimon törkeä pettäminen johti aviomiehen kuolemaan – rakastavaiset harrastivat seksiä uhrin...

Vaimon törkeä pettäminen johti aviomiehen kuolemaan – rakastavaiset harrastivat seksiä uhrin viruessa lattialla


Pariskunta oli hyvää hyvyyttään ottanut nuoremman miehen kotiinsa asumaan, kun tämä oli jäänyt vaille kotia.

64-vuotias Nigel Wright vietti syntymäpäivää vaimonsa Melanie Wrightin, 48, kanssa. Heidän seurassaan oli myös Barry Chapman, 34. Juhlapäivän aikana syntyneen riidan äänet kuuluivat naapuriin asti, joten he soittivat poliiseille.

Poliisien saapuessa talon ulko-ovi oli auki ja koira juoksenteli ympäriinsä. Chapman ja Melanie Wright juttelivat poliisien kanssa ja väittivät, ettei asunnossa ollut muita. Poliisit halusivat kuitenkin tutkia asunnon, jolloin he löysivät Nigel Wrightin liikkumattomana ja runsaasti vertavuotavana.

Poliisit antoivat Wrightille ensiapua parhaansa mukaan ensihoitajien tuloon asti, mutta häntä ei voitu enää pelastaa.

Syyttäjän mukaan Melanie ja Barry olivat harrastaneet pahoinpitelyn jälkeen seksiä, aviomiehen viruessa lattialla.

Melanie kertoi oikeudessa, että hänen käsissään, selässään, ranteissaan ja selässään olevat ruhjeet olisivat olleet Chapmanin aiheuttamia, kun hän koetti puuttua pahoinpitelyyn. Tästä huolimatta molemmat saivat murhasyytteen.

Pahoinpitelyn taustalla oli Chapmanin ja Melanien jonkin aikaa jatkunut flirttailu sekä epäily heidän välisestään suhteesta.

– Melanie Wright kielsi olleensa osana pahoinpitelyssä, mutta hän valehteli paikalla olevalle viranomaiselle ja yritti saada tämän luopumaan aikeestaan tutkia asunto. Vilpittömät osanottomme menevät Nigel Wrightin perheelle ja hänen ystävilleen, toteaa Lucy Thomson, tapausta tutkinut etsivä.

Tapaus käsitellään oikeudessa 11. joulukuuta.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT