KotiUutisetBig Brother 2020: Viimeinen äänestys

Big Brother 2020: Viimeinen äänestys
BB-kausi lähestyy loppuaan ja tämä on viimeinen kirjoitukseni tämän kauden osalta.

Perjantaina talosta äänestettiin ulos Julia. Häätö tuli täytenä yllätyksenä asukkaille. Häädön jälkeen Arttu totesi, että “Huomenna lähtee myös joku” ja osui oikeaan. Lauantaina talosta sai lähteä yllättäen Olli-Pekka.

Finaaliviikon äänestyksen kärjessä oli alkuun ennakkosuosikki Joel. Perjantaina koostelähetyksen alussa näytetty sen hetkinen tulos näytti siltä, että OP olisi tippumassa. Tästä aiheutui se, että OP:n fanit aktivoituivat ja lopussa äänestyksen kärjessä olikin OP.

OP:n äkillinen äänivyöry kertoi meille kaksi asiaa A) ääniä ei ollut annettu vielä ihan hirveästi B) OP:lla on ainakin hieman faneja.

Lauantain lähetyksen alussa äänestyksen järjestys oli palautunut vanhan kaltaiseksi:

Joel

Kristiina

OP

Paula

Arttu

Paljon tasaisempaa kuin perjantaina. Lähetyksen lopussa, juuri ennen äänestyksen päättymistä kerrottiin sen hetkinen tilanne: Kristiina, Joel, OP, Paula ja Arttu.

Muutamia minuutteja myöhemmin OP häädettiin ja varmaan kaikki olivat järkyttyneitä asukkaista studiovieraisiin.

Tilanne OP:n tippuessa oli:

Kristiina 22.9%

Joel 21.8%

Arttu 19%

Paula 18.3%

OP 18%

Se, että kilpailija päivän sisään tippuu hännille, nousee sieltä ylös ja tippuu uudelleen pohjalle, kertoo meille ettei ääniä ollut hirveästi sekä äänestystilanteen herkkyyden. Sunnuntaina tullaan varmasti myös näkemään, kun äänestystilanne vaihtuu hetki hetkeltä.

Kuka voittaa?

Arttu ihastui talossa ja tsemppasi loppua kohden. Kristiinaa vihattiin paljon, mutta silti finaalissa. Omasta mielestäni yksi hauskimmista. Paula selvisi finaaliin useista äänestyksistä ja känniavautumisista huolimatta. Hienoja tarinoita! Silti BB:n voittaa kilpailun tasaisin suorittaja, Joel. Joel on ollut yhtä rakastettava ja hauska ensimmäisistä päivistä eteenpäin.

Nyt on vedot lyöty, analyysit analysoitu ja seuraavaksi on jäljellä finaalin katsominen! Kiitos tästä kaudesta kaikille!

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä Kaikki pelaaminen on K18 ja jos pelaat, pelaathan vastuullisesti! Säännöt ja ehdot voimassa – Betssonin toimintaa sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.

– Isoveli

Kuva: Nelonen Media

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje