KotiUutisetBig Brother 2020: Finaaliviikko!

Big Brother 2020: Finaaliviikko!


BB on päässyt nyt finaaliviikolle! Tällä viikolla kaikki asukkaat ovat äänestyksessä. Kaksi vähiten ääniä saanutta asukasta häädetään talosta jo ennen sunnuntaita. Yksi asukas lähtee BB-talosta perjantaina ja toinen lauantaina. Kuka kuittaa 30 000 euroa sunnuntaina?

Äänestystilanne tiistaina

Joel 38.2 %

Kristiina 32.7 %

Olli-Pekka 9.8 %

Paula 8.4 %

Arttu 6.8 %

Julia 4.1 %

Joel ja Kristiina ottivat ison kaulan seuraaviin. Artun ja Paulan sijoitukset ovat vaihdelleet, mutta mitään suurta liikehdintää ei vielä nähty.

Joel

Selkeä voittajasuosikki. Big Brother saisi järjestää aikamoisen yllätyksen, jotta Joel ei voittaisi BB:tä.

Kristiina

Kristiina on piristänyt tätä kautta ja uskoinkin, että hänet nähdään finaaliviikolla. Pienellä petrauksella hänelläkin olisi ollut voiton mahdollisuus. Kristiinalla on edelleen mahdollisuus voittoon, mutta nyt vaaditaan isoja peliliikkeitä.

Olli-Pekka

Pitkin kautta parantanut OP taas tarvitsee voittoon ihmeen. OP on kova pelaamaan ja tekee BB:n seuraamisesta viihdyttävää, mutta voittoon ei enää ole isot mahdollisuudet. Tuurilla ja hirveällä pelaamisella OP:llakin on vielä, jonkinlainen mahdollisuus voittoon.

Arttu

Joelin sidekick ja oleellinen osa BB-taloa. Viimeisillä viikoilla Arttu tsemppasi, mutta valitettavasti se näkyi teennäisenä yrittämisenä. Silti se oli parempaa Arttua kuin alkukaudesta. Aavistan, että Artulla on vielä paljon faneja ja hän vie finaalipaikan Paulalta.

Paula

Suorapuheinen, hieman viinaan menevä salaliittoteoreetikko Paula on sekoittanut BB-talon pakkaa pitkin kautta. Voittoon en ole nähnyt mahdollisuuksia missään vaiheessa, mutta Paula on Artun tavoin kiinteä osa BB-taloa.

Julia

Julia pääsi ainoana uutena asukkaana finaaliviikolle. Se on iso saavutus. Tosin vaikka Julia olisi tullut taloon ensimmäisenä päivänä, ei hänellä silti olisi voittoon mahdollisuuksia.

Veikkaan, että sunnuntaina finaalissa istuvat Joel, Kristiina, OP ja Arttu. Se kuulostaa vuoden 2020 BB-finaalilta.

Kertoimet finaaliviikolle mentäessä

Joel 1.22

Kristiina 5.00

Olli-Pekka 15.00

Arttu 35.00

Paula 40.00

Julia 45.00

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä.

– Isoveli





SUOSITUIMMAT