KotiUutisetBig Brother 2020: Vili jatkoon!

Big Brother 2020: Vili jatkoon!


Tämän kauden viihdyttävimmät tehtävät ovat liittyneet mereen. Nyt viikon merirosvoilut olivat, kotikutoisuudestaan huolimatta, erittäin viihdyttävää katsottavaa!

Viikon aikana huomattiin, kun Arttu sekä Vili ryhdistäytyivät! Välillä melkein näytti siltä, että he nauttisivat talossa olemisesta. Artun ja Vilin railakkaan viikon kohokohta oli, kun viikkotehtävän loppumista juhlistettiin villisti kastautumalla uima-altaaseen. Ihanaa heittäytymistä.

Tällä viikolla katsojat äänestävät asukasta, jonka haluavat pois talosta. Kaksi eniten ääniä kerännyttä asukasta joutuu talon asukkaiden eteen, jotka pudottavat heistä toisen pois.

Asukkaat osallistuivat tietämättään valeäänestykseen, jossa nimesivät henkilöitä keitä haluaisivat finaaliviikolle:

Arttu: Joel 2, OP 1

Joel: Arttu 2, OP 1

Paula: Arttu 2, Kristiina 1

Kristiina: Julia 2, Joel 1

Julia: Kristiina 2, Joel 1

Vili: Paula 2, Arttu 1

OP: Joel 2, Arttu 1

Äänissä ei yllätyksiä. Yhden asian haluan silti nostaa esille: Vili sai 0 ääntä.

Katsojien äänestyksen tilanne:

Vili 30.3%

Paula 20.9%

Arttu 20.8%

Olli-Pekka 11.17%

Kristiina 11.3%

Julia 3.6%

Joel 1.4%

Ihan hirveästi muutoksia ei äänestystuloksissa viikon aikana nähty. Paula ja Arttu kamppailevat toisesta sijasta ja neljännen paikan taisto on tiukkaa OP:n ja Kristiinan välillä.

Tilanne on siis sama kuin aikaisemmin viikolla. Vili ja Paula tai Arttu ovat pudotuksessa. Asukkaat tiputtavat Vilin, jos eivät ole alkaneet pelaamaan, joka toki olisi outoa näin finaaliviikon alla. Jos pelaaminen on aloitettu, tiputetaan Vilin kanssa pudotukseen joutunut.

En olisi muutama viikko sitten uskonut, mutta toivon että Vili jää taloon. Vili tuo taloon tällä hetkellä lisää toimintaa, eikä hänellä ole mitään voitonmahdollisuuksia ja hänen rinnallaan kaikki näyttävät fiksuilta. Turvallinen valinta jatkoon!

Vedonlyöntitilanne on nyt seuraava:

Joel 1.50

Kristiina 3.75

Olli-Pekka 7.00

Vili 12.00

Arttu 30.00

Julia 45.00

Paula 45.00

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä. Kaikki pelaaminen on K18 ja jos pelaat, pelaathan vastuullisesti! Säännöt ja ehdot voimassa – Betssonin toimintaa sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.

– Isoveli

Kuva: Nelonen Media





SUOSITUIMMAT