KotiUutisetBig Brother 2020: Seuraavan putoajan valitsevat asukkaat

Big Brother 2020: Seuraavan putoajan valitsevat asukkaat


Tällä viikolla katsojat äänestävät asukasta, jonka haluavat pois talosta. Kaksi eniten ääniä kerännyttä asukasta joutuu talon asukkaiden eteen, jotka pudottavat heistä toisen pois.

Helppo ja looginen ratkaisu olisi, että katsojat äänestävät Vilin ja esimerkiksi Artun pudotukseen. Näistä kahdesta asukkaat pudottavat superärsyttävän Vilin.

Jos taas asukkaat ovat jo heränneet lähestyvään finaaliin ja aloittavat pelaamisen, tulisi heidän tiputtaa Arttu Vilin sijaan. Vili tippuu joka tapauksessa ja nyt olisi hyvä hetki tiputella lisää “isoja” pelaajia Markon sekä Timon seuraksi kotikatsomoon.

Tiistain ensimmäiset äänestystulokset näyttivät tältä:

Vili 33.7 %

Arttu 22.9 %

Paula 20.4 %

Kristiina 11.1 %

Olli-Pekka 5.5 %

Julia 4.4 %

Joel 2 %

Taas kun tilanne on vasta äänestyksen alkuvaiheessa, on vaarallista tulkita varmasti päivittyviä lukuja. Silti uskaltaisin väittää, että OPJulia sekä Joel ovat turvassa. Olisin myös hämmentynyt, jos Vili ei joutuisi äänestykseen.

Kysymykseksi siis jää, kuka liittyy Vilin seuraan? Kristiina, Arttu sekä Paula kaikki ovat uhan alla, mutta ainakin itseäni Artun teennäinen tsemppaaminen on alkanut ärsyttämään niin paljon, että nimeäisin hänet ennakkosuosikiksi Vilin seuraan. Kisa on silti tasainen eikä Paulaa tai Kristiinaakaan kauaa kaipalisi, jos heistä jompi kumpi tippuisi sunnuntaina.

Kertoimet ovat eläneet myös:

Joel 1.45

Kristiina 4.50

Olli-Pekka 7.50

Vili 10.00

Paula 30.00

Arttu 30.00

Julia 40.00

Isoimpana muutoksena kertoimissa näkyy ehdottomasti Vilin pudonnut kerroin. Ihan vielä en noin pientä kerrointa allekirjoita, mutta kehityssuunta on Vilin osalta parempi kuin ennen.

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä

– Isoveli





SUOSITUIMMAT