KotiUutisetNyt käy käry - sopimattomia kuvia naisille somessa postailevat miehet paljastetaan!

Nyt käy käry – sopimattomia kuvia naisille somessa postailevat miehet paljastetaan!


Naiset valittavat, että sosiaalisessa mediassa heitä lähestytään tuntemattomien miesten taholta toistuvasti sopimattomasti. Tiedossa on, että jotkut miehet laittavat niin sanottuja ”kikkelikuviaan” naisille Facebookin yksityisviesteinä aivan kuin Annelille tuli aikoinaan se kuuluisa faksi – yllätyksenä ja pyytämättä.

Erinomainen lisä terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon!

-Olen viimeksi eilen saanut tällaisen kuvan eräältä mieheltä, kertoo Härdelli-sivustolle Kirsikka-niminen netin käyttäjä.

-En tunne häntä. Hän oli bongannut minut jostain ryhmästä. Maistuuko, hän kysyi ja laittoi kuvan alapäästään.

Netissä on nyt yleistymässä ilmiö, jonka laillisuudesta toki voidaan olla eri mieltä. Yhtenä ilmiön airuena voidaan pitää mallikaunotar Emily Searsia. Hän väsyi kikulikuviin ja päätti käräyttää henkilöt, jotka niitä hänelle lähettivät. Hän uhkasi, että ottaa yhteyttä miesten äiteihin, tyttöystäviin ja muihin läheisiin tahoihin, jos typerä käytös ei lopu.

Voita Gigantin 50 euron lahjakortti!

Jotkut suomalaisetkin naiset ovat tiettävästi julkaisseet tietoja tai kuvia miehistä, jotka ovat lähestyneet heitä sopimattomin kuvin.

Tietojen julkaiseminen voi täyttää rikoksen tunnusmerkistön, mutta toisaalta: onko tuhmien kuvien laittaminenkaan kovin laillista puuhaa. Se voi olla seksuaalista häirintää.

SUOSITUIMMAT