KotiUutisetKoira löysi tien varrelta uuden lelun – ulkoiluttaja nolostui, kun hän tiedosti...

Koira löysi tien varrelta uuden lelun – ulkoiluttaja nolostui, kun hän tiedosti mikä se oli


Nainen oli Charlie-koiran kanssa lenkillä ja antoi koiran juoksennella vapaana. Luonnon helmasta löytynyt lelu miellytti koiraa suuresti, mutta nolostutti ulkoiluttajan.

Labradorinnoutaja Charlie oli toikkaroinut hetkeksi omille teilleen ja palasi ulkoiluttajansa luokse purppuranvärinen seksilelu suussaan. Klara Robson ei aluksi tajunnut, mitä esinettä Charlie kantoi, mutta koira nautti olostaan silminnähden, joten Robson päätti ottaa kuvan Charliesta ja lähetti sen koiran omistajalle.

Robsonin lähempi tarkastelu sai hänet havaitsemaan, että yksivuotias Charlie kantoi hampaissaan dildoa. Seuraavien 15 minuutin ajan Robson yritti tavoittaa koiraa, mutta sepä ei suostunutkaan luopumaan lelustaan, vaan poukkoili ympäriinsä. Kaiken kukkuraksi paikalle tuli toinenkin koira, joka innostui leikkimään Charlien kanssa.

Robson onnistui kiinnittämään Charlien huomion toisaalle, jolloin hän sai napattua dildon pois tämän suusta ja viskasi sen ojaan.

Klara jakoi kuvan Charliesta ja lelusta myöhemmin sosiaaliseen mediaan, jossa otos keräsi hetkessä tuhansia tykkäyksiä.

– Se näytti ihan kepiltä kaukaa katsottuna. Omistaja pyysi minua ottamaan Charliesta kuvan nähdäkseen miten hänen lemmikkinsä jakselee, kertoo Robson.

Kaksi minuuttia myöhemmin Robson tajusi esineen alkuperän.

– Reagoin välittömästi ja kehotin Charlieta laittamaan dildon maahan, mutta se vain innosti häntä leikkimään yhä enemmän, jatkaa Robson.

– Charlie on valloittava koira ja sillä on paljon energiaa. Tämä on juuri sellainen asia, joka sopii hänen luonteeseensa täysin ja se teki löydöstä vieläkin hauskemman, päättää Robson.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT