KotiUutisetNainen potkittiin ulos Tinderistä – "olen liian kuuma sinne"

Nainen potkittiin ulos Tinderistä – ”olen liian kuuma sinne”


Nainen oli niin suosittu Tinderissä, että hän sai sadoittain treffipyyntöjä kuukauden aikana. Asialla oli kuitenkin varjopuolensa.

– Olen liian kuuma sinne, joten ulkonäköni kääntyi deittisovellusta vastaan, väittää 21-vuotias malli Luna Benna.

Benna rekisteröi Tinderiin vuonna 2017 ja hänen toiveensa olivat saman tien korkealla valtavan match-tulvan myötä.

Miehet olivat niin otettuja hänen valokuvistaan, että Bennalle tarjottiin kohteliaisuuksien ohella myös lahjoja, kuten rahaa ja lomamatkoja. Jotkut olivat jopa kosineet häntä.

– Olin nuori ja tyhmä, etsimässä rakkautta. Vastaanotin niin monia outoja ja typeriä viestejä Tinder-aikanani. Ihmiset lupailivat kaikenlaista jos suostuisin tapaamaan heidät. En tarttunut yhteenkään tällaiseen ilmoitukseen, kertoo Benna.

– Vaihdoin ”matcheja” niiden ihmisten kanssa joista pidin. Lähettelin paljon viestejä, soitin videopuheluita, tavallisia puheluita, aivan kaikkea. Loppujen lopuksi tapasin vain pari ihmistä Tinderin kautta, jatkaa Benna.

Toinen Bennan tapaamista miehistä vannoi olevansa halvaantunut tämän ulkonäöstä, ja totesi hänen olevan niin voimaannuttava, että se sai miehen tuntemaan itsensä epämukavaksi. Lisäksi mies sanoi, ettei ole koskaan tavannut Bennan kaltaista naista.

– Meillä ei ollut kovinkaan paljoa yhteistä. Tuntemukset menivät oudoiksi tuon lauseen myötä, kertoo Benna.

Ennen pitkää Bennan profiili tuhottiin Tinderistä. Naisen kuvat olivat niin houkuttelevia, että ne saivat ihmisiä luomaan valeprofiileja hänen nimissään.

– Ajan kuluessa ihmiset uhkailivat minua Tinderissä, koska olin niin hyvännäköinen. Ihmiset varastivat valokuviani ja tekivät rahaa niillä. Kyse oli identiteettivarkaudesta, kertoo Benna.

Tinder meni lopulta niin sekaisin, etteivät ne voineet tietää kuka on aito Luna, koska profiileja oli niin paljon. Hän yritti tehdä sinne uuden profiilin, mutta se otettiin aina pois palvelusta.

Tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu, sillä juuri ennen profiilin poistamista Luna tapasi Tinderin kautta miehen, jonka kanssa hän kävi muun muassa syömässä. Pari vietti keskenään paljon aikaa.

– Ryhdyimme tapailemaan yhä enemmän ja enemmän ja huomasimme, että meillä oli paljon yhteistä sekä samanlaisia motiiveja, kuvailee Benna.

Benna sai myös yhteydenoton Tinderiltä.

– Kauneutesi ja kuumat kuvasi ovat tervetulleita Tinderiin. Mutta olemme hiljattain kuulleet huhuja, jotka kertovat päinvastaisesta. Näin ollen ajattelimme, että on syytä tehdä selväksi muutama asia, kertoo Tinderin puhemies.

Viestin jatkona alle oli listattu Tinderin käyttöehdot, mutta tarkempaa selvitystä profiilin poistolle ei sanottu.

Lähde: LadBible
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT