KotiUutisetIS: Iskelmätähti Frederik rehvastelee seksitarinoilla: ”Olen saanut kenet tahansa”

IS: Iskelmätähti Frederik rehvastelee seksitarinoilla: ”Olen saanut kenet tahansa”


75-vuotiaan Ilkka Sysimetsän eli Frederikin elämästä on julkaistu kirja Harva meistä on Frederik, josta löytyy muun muassa tarinoita hänen vilkkaasta seksielämästä ja muista naisseikkailuista.

Kirjassa iskelmälaulaja kertoo esimerkiksi olleensa ”superfanin” kanssa seksisuhteessa sekä saaneensa naisia ylipäätään kuin liukuhihnalta konsanaan. Hän myös kertoi menettäneensä neitsyytensä iäkkäämmälle naiselle vain 14 vuoden iässä.

– Seksi on aina hallinnut elämääni. Se johtuu siitä, ettei alkoholisti-isälläni ollut muuhun aikaa kuin viinaan ja äiti teki kahta työtä. En saanut läheisyyttä ja rakkautta, joten etsin naisellista turvaa muualta.

Frederikillä on 9 lasta ja hän kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa suoraan, että puolet heistä oli ”vahinkoja”.

Naiset ovat aina olleet minulle kuin huumetta, olen saanut kenet tahansa.

Tuija Saresmaa on Jyväskylän yliopiston nykykulttuurin tutkimuksen dosentti ja hän kertoo, että Reetun kirjan sisältö ei sinänsä yllätä, sillä seksi myy.

– Hänen julkisuusroolinsa on hyvin seksistinen ja heteroseksuaalisuutta ja maskuliinisuutta korostava. Ihmisiä myös kiinnostaa julkisuuden henkilöiden seksielämä, minkä takia kirja myy varmasti paremmin.

Kirjassa mainitaan myös edesmennyt iskelmätähti Kari Tapio, joka oli Frederikin kanssa saunonut hollantilaisten liftarityttöjen kanssa. Tapio tuohtui Reetulle, kun tämä alkoi toimiin toisen tytön kanssa ja syytti Frederikiä Suomen maineen pilaamisesta.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kuva: Wikipedia





SUOSITUIMMAT