KotiUutisetBig Brother 2020: Julia ja Vili ovat turvassa

Big Brother 2020: Julia ja Vili ovat turvassa


Uusista asukkaista on jäljellä vielä kaksi. Julia on selkeästi juurruttanut itsensä taloon ja Vilikin on petrannut vaikkei hänellä ole vieläkään mahdollisuuksia olla joutumasta äänestykseen. Paitsi tällä viikolla.

Tämän viikon äänestykseltä suojassa ovat jäljellä olevat uudet asukkaat, eli Julia ja Vili. Kukaan asukkaista ei ainakaan alkuviikosta tietänyt tätä ja on mielenkiintoista nähdä, koska Big Brother asiasta kertoo. Toivon, että tämä paljastetaan hyvissä ajoin ennen äänestystä, koska tämä räjäyttäisi pohjan aikaisemmilta juonilta sekä nostaisi Julian ja Vilin tämän viikon tärkeimmiksi liittolaisiksi.

Huonoa juonintaa

Viikkotehtävässä oli palkinto, että hallituksen kokouksessa saa juonitella ihan luvan kanssa. Tuossa hallituksessa olivat OP, Kristiina, Joel ja Ella. Keskustelussa pudotusuhan alle nostettiin Julia, Vili, Marko ja Timo. Mielenkiintoista oli, että nyt juonittiin vain tämän viikon pudotusta vaikka luvan kanssa olisi voinut juonia koko loppukautta. Oliko tämä tyhmyyttä vai onko hallituksen kokoonpano vain sellainen ettei luottamusta ole?

Arttu ja Ella ärsyttävät lotinoillaan

Talossa on naureskeltu, kärsitty ja väitelty Artun ja Ellan yöllisistä toimista. Muut asukkaat jopa tarjosivat parin tunnin vapaata aikaa makuuhuoneessa kahdestaan, mutta siitä kieltäydyttiin. Ja heti nukkumaan mennessä alkoi taas hirveä lutkutus.

Viikkotehtävässäkin asiaa puitiin kun Punaiset, eli Marko, Timo, Vili ja Julia, olivat budjettiriihessä. Punaiset päättivätkin, että Vihreät ajetaan ulos makuuhuoneesta. Vihreissä oli tuona hetkenä Arttu, Joel ja Paula.

Tiistaina näimme kuitenkin takinkäännön, jossa Ella loikkasi Vihreisiin. Lotina siis jatkuu, mutta ei makuuhuoneessa.

Nimeämiset

Tällä viikolla isoveli näyttää skandaalivideoita asukkaista ja tämä saattaa muuttaa fiiliksiä talon sisällä paljonkin. Videoita näytetään kaikista, mutta toki sisällöissä on eroja.

Jos videoilta ei löydy isoja yllätyksiä niin nimeämisissä mennään ainakin osittain uusien asukkaiden mielen mukaan. Veikkaisin nimeämisissä olevan kärjessä Artun ja Ellan. Vili sekä Marko voivat myös kerätä ääniä. Joka tapauksessa nimeämiset tulevat olemaan tällä viikolla mielenkiintoiset!

Kertoimissa Joel on noussut kärkeen:

Joel 2.25

Timo 2.75

Marko 8.00

Kristiina 8.00

Paula 16.00

Olli-Pekka 16.00

Julia 30.00

Arttu 50.00

Vili 50.00

Ella 70.00

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä

– Isoveli





SUOSITUIMMAT