KotiUutisetPerheenäiti lahjoitti erehdyksessä erittäin henkilökohtaisia tavaroitaan hyväntekeväisyyteen – "olen todella nöyryytetty"

Perheenäiti lahjoitti erehdyksessä erittäin henkilökohtaisia tavaroitaan hyväntekeväisyyteen – ”olen todella nöyryytetty”


Sekaannuksen vuoksi lahjoitettavia tavaroita sisältänyt laatikko ei päätynytkään hyväntekeväisyyteen. Karvas totuus paljastui naiselle myöhemmin.

Perheenäiti ja hänen aviomiehensä olivat päättäneet tehdä asunnossaan turhien tavaroiden tyhjennysoperaation, joten he kävivät kaikki paikat läpi. Hyväntekeväisyyteen oli menossa laatikollinen muun muassa vanhoja vaatteita ja leluja. Naisella oli myös oma piilo hänen henkilökohtaisille tavaroilleen, jotka hän järjesteli pussiin ja laittoi laatikkoon.

Tyhjennyksen aikana privaattilaatikon päälle laitettiin erehdyksessä vaatteita, joten muu sisältö unohtui kokonaan ja väärä laatikko sisältöineen päätyi lahjoituksena hyväntekeväisyyskauppaan. Vaatteet peittivät seksilelulajitelman sekä ystävältä saadun kaulakorun, jonka tunnearvo on naisen mukaan valtava.

– En ollut koskaan aiemmin tuntenut fyysisesti niin valtavaa häpeän tunnetta. Kun pystyin viimein sanomaan itselleni ”voi hyvä luoja” ja kertomaan asiasta miehelleni, ryömin vain kuoreeni 40 minuutiksi ja pitelin käsiäni pääni ympärillä, kertasi perheenäiti tuntojaan.

Nainen oli harkinnut, että vain yrittäisi unohtaa koko jutun, mutta hän ei halunnut menettää kaulakorua. Hänen oli siis mentävä takaisin kauppaan.

Kaupassa ollut myyjä pyysi naista tunnistamisen vuoksi kertomaan, mitä tavaroita tämä oli tuonut. Nainen muisteli katkelmia keskustelusta.

– Onko siinä… paristot? Onko se seksilelu? kysyi myyjä.
– Kyllä, oli nainen kuiskannut hiljaa, tuijottaen lattiaa.

Perheenäiti päästettiin tutkimaan varastoa ja hän näki monia lahjoittamiaan esineitä, mutta ei löytänyt seksileluja ja kaulakorua.

– Olen kovin pahoillani tästä, olen todella nöyryytetty… kiitos kuitenkin ja hyvää viikonvaihdetta, oli nainen todennut myyjälle tuloksettoman etsinnän jälkeen.

– Rehellisesti ja käsi sydämellä – hyvä (viikonvaihde) se tulee olemaankin, jos löydän seksilelunne! oli naismyyjä sanonut perheenäidille tämän lähtiessä pois.

Sosiaalisessa mediassa monet olivat pahoillaan korun menettämisestä, mutta yksi vastaaja kertoi oman mielipiteensä myös naismyyjän viimeisimmästä kommentista.

– Tuo lopputoteama oli julma! Hyvä luoja, en ole aikoihin nauranut näin makeasti!

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT