Koti Uutiset Samu Haberilla koronatartunta – testitulos yllätti miehen täysin

Samu Haberilla koronatartunta – testitulos yllätti miehen täysin
Koronatartunta tuli 44-vuotiaalle muusikolle ilmi turvallisuussyistä otetun koronatestin yhteydessä. Pyynnön tutkimukselle teki suomalainen tv-ohjelma.

– En ollut uskoa, kun kuulin testituloksen olevan positiivinen. Oloni oli normaali ja minkäänlaisia oireita ei ollut. Tämän vuoksi asiasta puhutaan koko ajan ja kerrotaan, miten homma toimii. Et välttämättä edes huomaa asiaa, kertoo Samu Haber Instagram-tilillään.

Haberin julkaisu on kerännyt yli 60 000 katselukertaa ja tuhansia kommentteja noin 12 tunnin aikana. Valtaosa kommentoijista toivottaa Haberille pikaista paranemista ja kaikkea hyvää.

– Olen nyt karanteenissa päivä kerrallaan, noudatan viranomaisten määräyksiä ja viihdytän itseäni television avulla. Tänä päivänä on vaikea tasapainoilla turvallisuuden ja velvollisuuksien välillä, mutta nyt on parempi vain olla kotisohvalla ja odottaa parempia päiviä. Lähetän paljon virtuaalisia halauksia ja rakkautta kaikille, jatkaa Haber.

Alla Haberin julkaisu.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

I was asked by a TV show in Finland to take a COVID 19 test for safety reasons before I visit them and for my surprise the result was positive. It was hard to believe at first as I have had no symptoms at all and I’m feeling all normal. But this is of course what they told us all the time how it would work. You might not even notice it yourself. I will go day by day now in quarantine seeing how things go and I’ll follow the orders given to me by authorities. These days it’s hard to balance yourself between safety first & show must go on. But all I can do now is to stay in the Netflix world on the sofa and wait for better days. Sending you all virtual hugs and lots of love out there. 🙏❤️😌

Henkilön Samu ”Hapa” Haber 🦊 (@hapahaber) jakama julkaisu

Kuvat: Instagram / Samu Haber

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje