KotiUutisetPoliisi: "Vuoden opettaja" antoi oppilaalle luokassa suuseksiä

Poliisi: ”Vuoden opettaja” antoi oppilaalle luokassa suuseksiä


Texasilaista lukio-opettajaa Randi Chaverriaa, 36, syytetään sopimattomasta seksisuhteesta oppilaan kanssa. Maksimirangaistus Chaverrian saamasta syytteestä on jopa 20 vuotta vankeutta.

Chaverrian syyte oli suuri yllätys Williamsonin kunnassa sijaitsevan Round Rockin lukion henkilökunnalle ja oppilaille. Hän oli toiminut lähes kuuden vuoden ajan perhe- ja kuluttajatieteiden opettajana lukiossa, jossa häntä arvostettiin ja kunnioitettiin suuresti. Hänet oli jopa valittu vuoden opettajaksi muutamia kuukausia ennen syytteitä.

Chaverria erosi opettajan tehtävistään viime syksynä sen jälkeen, kun teini-ikäinen oppilas syytti häntä seksin harrastamisesta kanssaan. Oppilaan mukaan Chavarria oli soittanut hänelle syyslukukauden aikana useita kertoja, joiden jälkeen heillä oli ollut seksuaalista kanssakäymistä. Oppilas kertoi poliisille, että Chavarria antoi hänelle luokkahuoneessa suuseksiä ainakin kahtena eri kertana.

Chaverria antautui vapaaehtoisesti poliisilaitokselle, jonka esittämiin todisteisiin kuuluvat mm. teinin todistus ja tekstiviestit kaksikon välillä.

Muutaman korttelin päässä koulusta asunut Chaverria johti myös paikallista Adoptoi lapsi -ohjelmaa, jossa lukio-oppilaat ”adoptoivat” apua tarvitsevia alakoululaisia. Oppilaat ostivat ”adoptiolapsilleen” lahjoja ja järjestivät heille juhlia.

Syytteet opettajien ja oppilaiden välisistä seksisuhteista ovat yleistyneet Texasissa. Lukuvuodesta 2015-2016 lähtien osavaltiossa on tehty seksiin liittyviä valituksia lähes tuhannesta opettajasta. Valitusten lukumäärä on kasvanut joka vuosi vuodesta 2015 lähtien. Lukuvuoden 2019-2020 tietoja ei ole vielä saatavilla.

Lähteet: Trendings, TapHap

Kuva: Williamson County Sheriff’s Office

SUOSITUIMMAT