KotiUutisetBig Brother 2020: Uusien asukkaiden häätö

Big Brother 2020: Uusien asukkaiden häätö


Sunnuntaina BB-talo sai neljä uutta asukasta. Tällä viikolla myös kaikki uudet ovat äänestyksessä ja heistä kaksi tulee sunnuntaina poistumaan talosta.

Uudet asukkaat

Big Brother 2020 asukkaat Julia

Hyvinkääläinen merkonomi Julia. “Oon rohkea, kiltti ja hyvin äänekäs”. Veikkaan, että Julia tulee hyvin juttuun mm. Joelin ja Kristiinan kanssa. Ehkä myös Artun. Todennäköisesti painelee Paulan ja Ellan nappeja. Julialla on mielestäni paras mahdollisuus selvitä äänestyksestä.

Big-Brother-2020-asukkaat-Marjatta

Eläkeläisrouva Marjatta. ”Kaipaan actionia, että tulisi uusia, jänniä keskusteluita ja saisi provosoida jotain. Jokainen päivä, jonka siellä selviän, on voitto minulle.” Marjatta on asukkaille mukavaa vaihtelua ja tuo rauhaa taloon, mutta luulen että yleisö äänestää Marjatan ulos. Katsotaan kuinka nopeasti Marjatta pääsee mukaan talon meininkiin ja toivotaan yllätystä!

Big-Brother-2020-asukkaat-Vili

Eteläpohjalainen Vili. ”Tulen pitämään myös huolen siitä, ettei tule tylsää päivää kenellekään”, sanoo Vili ja toivon hänen olevan oikeassa. On myös mahdollista, että Vili osoittautuu ärsyttäväksi häslääjäksi. Siltikään en usko, että Vili on äänestysuhan alla vielä tällä viikolla.

Big-Brother-2020-asukkaat-Nona

Rempseä Nona. Nona itse kertoo, että ”Moni on sanonut, että tuon mukanani huoneeseen tietynlaisen auran”. Nyt toivotaan, että tuo aura on hyvä. Ensi fiilikset ovat valitettavasti tämän toiveen kanssa hieman ristiriidassa. Kuten viime kauden voittaja Krisse totesi, että Nonan mahdollisuus on bileissä. Katsotaan ehtiikö Nonalle ennen sunnuntaita tulla mahdollisuutta osoittaa Krissen ennustus todeksi.

Omat veikkaukseni tippujiksi ovat tällä hetkellä siis Nona ja Marjatta. Tiistaina vilautettu ensimmäinen äänestystilanne oli toki päinvastainen, mutta ääniä tuskin on ennättänyt vielä hirveästi tulemaan.

Tämän hetkiset kertoimet

Timo 2.50

Joel 3.50

Kristiina 8.00

Marko 8.00

Paula 9.00

Olli-Pekka 12.00

Julia 20.00

Vili 30.00

Marjatta 50.00

Ella 60.00

Arttu 60.00

Nona 130.00

Kertoimet ovat hyvin linjassa nykyisen näkemykseni mukaan. Ainoastaan epäilen tuota Timon voittoa. Joel on selkeästi vahvempi tällä hetkellä ja ajoittain jopa Marko sekä Kristiinakin. Kristiinassa on paljon potentiaalia ja Joel on yllättänyt isosti viime päivinä. Julian taloon tuleminen energisoi Joelin ihan uudelle tasolle.

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä

– Isoveli

Kuvat: Nelonen Media





SUOSITUIMMAT