KotiYsäriKuuntele uusi single, Hausmylly feat. Sani, Päivi Lepistö & Mira - Viimeiseen...

Kuuntele uusi single, Hausmylly feat. Sani, Päivi Lepistö & Mira – Viimeiseen lauluun


Hausmyllyllä on yli 30 vuoden taival kotimaisen dance- ja pop-musan pioneerina sekä tienraivaajana. Kilometrien aikana on kertynyt kulta- ja platinalevyjä sekä kymmeniä miljoonia striimejä. Tänään julkaistava ”Viimeiseen lauluun” on koonnut yhteen vahvan joukon ysärin kulta-, platina- kuin triplaplatina-artisteja.

Teoksen isä, Tuomas ”Gary” Keskinen (mm. Technicolour,  Negative) tiivistää kokonaisuutta seuraavasti:

– Kappale syntyi siitä ajatuksesta, että mitä Hausmylly, ja varsinkin Enzo on ollut ja kokenut tämän bändin pitkän historian aikana. Monia vuosia niin ylä- kuin alamäkiä ja paljon tehtyjä virheitä, paljon elettyä elämää. Niin paljon olisi voinut tehdä toisin, mutta artisti ylpeydellä kantaa myös sen mitä on saavuttanut, Keskinen sanoo.

– Enzo on tosi hyväsydäminen ihminen. Hänellä on paljon elämässä lukkoja, jonka takia tulee myös monien silmissä väärin ymmärretyksi. Tämä biisi on tietyllä tavalla myös anteeksipyyntö niille ihmisille, joiden kanssa tiet on vieneet syystä tai toisesta lopulta eri suuntiin.
 
– Biisiin saatiin mukaan ysärin suuret legendat: Päivi Lepistö (Movetron), Sani (Aikakone) sekä Mira. Fiittaajien mukanaantulo oli luonnollista, koska nämä kaikki haluavat seistä Enzon ja Hausmyllyn tukena myös haastavina aikoina, Keskinen summaa.

Kuuntele alta uunituore ysärihenkinen kappale ”Viimeiseen lauluun”.

Hausmylly feat. Sani, Päivi Lepistö & Mira
  Viimeiseen lauluun –
säv, san. & sov. Tuomas ”Gary” Keskinen, Jouni Hillberg
Producer(s): Tuomas ”Gary” Keskinen, Jouni Hillberg
SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje