KotiUutisetHurja video – uhitteleva puuma seurasi miestä pitkään metsäpolulla

Hurja video – uhitteleva puuma seurasi miestä pitkään metsäpolulla


Metsässä lenkkeilemässä ollut mies ei taatusti odottanut kohtaavansa puuman, joka seuraisi häntä herkeämättä ja aivan lähituntumassa.

Videon kuvauksessa Kyle Burgess kertoo kohdanneensa puuman pentuja, joita hän päätti kuvata. Pentujen lähellä oli kuitenkin näiden emo, jonka suojeluvaistot heräsivät välittömästi.

Aluksi Burgess huomaa puuman varsin kaukana. Yht’äkkiä Burgessin äänenvoimakkuus kasvaa huomattavasti ja kirosanoja sinkoilee. Hän koettaa karkottaa puuman huutamalla, mutta otus astelee määrätietoisesti eteenpäin.

Videon edetessä puuma tekee parissa kohdassa pieniä ja nopeita pyrähdyksiä eteenpäin, ikään kuin hyökätäkseen tai uhitellakseen. Hyökkäykset tapahtuivat aina silloin, kun Burgess yritti poimia maasta kiven turvakseen.

– Ei tunnu siltä, että haluaisin kuolla tänään. Mene pois! Mene pentujesi luokse! sanoo Burgess tiukalla äänensävyllä monta kertaa puuman suuntaan.

Sanoilla ei ole vaikutusta ja Burgess alkaa kuulostaa hieman hengästyneeltä, todeten pulssinsa olevan reilusti koholla.

– Mene pentujesi luokse, minua et saa, toteaa Burgess vielä kerran.

Alkaa pieni ylämäki, jota hetken kiivettyään Burgess kumartuu hieman. Puuma pysähtyy ja vaikuttaa säikähtävän jotakin, pinkaisten kovaa vauhtia karkuun. Asia ei käy videolta ilmi, mutta Burgess kertoi poimineensa maasta kiven, jonka hän paiskasi puuman suuntaan, pelästyttäen sen.

– Se vain tapahtui. Voi pojat. En mene takaisin tuonnepäin, toteaa Burgess lopuksi hengästyneen oloisena.

Katso kuumottava video artikkelin alusta.

Lähteet: Deseret News, YouTube





SUOSITUIMMAT