Koti Uutiset BB-asukkaat lajittelevat Emmyn lahjoittamia vaatteita Asunnottomien yöhön

BB-asukkaat lajittelevat Emmyn lahjoittamia vaatteita Asunnottomien yöhönBig Brother Suomen asukkaat lajittelevat ja huoltavat verkkokauppa Emmyn lahjoittamia tuhansia vaatteita, jotka toimitetaan Vailla vakinaista asuntoa ry:n Asunnottomien yöhön. 

Big Brother -talon asukkaat saivat maanantaina 12.10. viikkotehtävän, jonka suorittaminen tuottaa konkreettisesti hyvää. Asukkaille toimitettiin secondhand-verkkokauppa Emmyltä lahjoituksena saatuja vaatteita, jotka heidän tulee huoltaa, silittää ja lajitella torstaihin mennessä. Huolletut ja lajitellut vaatteet kuljetetaan BB-talolta Emmy-rekalla eteenpäin Vailla vakinaista asuntoa ry:lle, joka jakaa vaatteet tarvitseville osana lauantaina 17.10. vietettävää Asunnottomien yötä.

Asunnottomien yö on Suomen suurin vuosittain järjestettävän sosiaali- ja terveysalan tempaus, jota vietetään YK:n kansainvälisenä köyhyyden ja syrjäytymisen poistamiseen keskittyvänä päivänä. Vuodesta 2002 lähtien vietetyn Asunnottomien yön järjestelyistä ja koordinoinnista vastaa asunnottomien edunvalvoja, Vailla vakinaista asuntoa (Vva) ry. Asunnottomien yössä Emmyn lahjoittamat ja BB-asukkaiden käsittelemät vaatteet jaetaan asunnottomien päiväkeskuksiin, hätämajoituksiin ja tuetun asumisen asumisyksiköihin.

Emmyn asiakkaat tekevät hyvää

Emmyn ja Vva ry:n yhteistyö asunnottomien hyväksi ei rajoitu vain tähän BB-viikkotehtävään, vaan hyväntekeväisyysyhteistyö on säännöllistä ja jatkuvaa. Kaikki Vva ry:lle matkaavat vaatteet ovat Emmyn asiakkaiden lahjoittamia, niin myös Emmyn BB-taloon toimittama, 12 rullakollista ja tuhansia tuotteita kattava vaate-erä miehille, naisille ja lapsille.

Lähettäessään vaatteitaan Emmyyn myyntiin asiakkaat valitsevat haluavatko myymättä jääneet tai Emmyn valikoimaan kuulumattomat vaatteet takaisin itselleen vai antavatko he käyttökuntoiset vaatteet ja asusteet lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen. Suurin osa Emmyn asiakkaista valitsee hyväntekeväisyyden.

Asiakkaidensa hyväsydämisyyden ansiosta Emmy toimittaakin hyväntekeväisyyteen kymmeniä tuhansia vaatteita vuoden aikana ja noin 20 prosenttia Emmyn henkilökunnan työajasta kuluu hyväntekeväisyyteen liittyvien työtehtävien parissa. Emmy on jo vuosia lahjoittanut Hope Ry:lle ja nyt myös Pelastakaa Lapset ry:lle.

Kuvat: Nelonen Media
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT

Tämä Frederikin kirjaväite hermostutti ministeri Aino-Kaisa Pekosen

Harva meistä on Frederik -kirja on heti ilmestymisviikollaan aiheuttanut paljon keskustelua. Kyseessä on Ilkka Sysimetsän eli Reetun eli laulaja Frederikin elämäkerta ja...

Hyväksyykö Donald Trump tappion? Siitäkin voi lyödä vetoa!

Kun Yhdysvaltojen seuraavasta presidentistä äänestetään 3. marraskuuta, myös Suomessa pohditaan kuumeisesti, liittyykö Donald Trump harvalukuisten yhden kauden yhdysvaltalaispresidenttien joukkoon, vai yllättääkö hän...

Seiska: Stefan Therman raivosi kakkoskodissaan – postasi someen imurilla hakkaamista ja hirttosilmukan

Liikemies Stefan "Stefu" Therman julkaisi omituisia päivityksiä Instagram-palveluun viime viikon lauantaina, jolloin hän oli viettämässä aikaa Hangon kakkoskodissaan. Ensimmäiseksi...

IS: Iskelmätähti Frederik rehvastelee seksitarinoilla: ”Olen saanut kenet tahansa”

75-vuotiaan Ilkka Sysimetsän eli Frederikin elämästä on julkaistu kirja Harva meistä on Frederik, josta löytyy muun muassa tarinoita hänen vilkkaasta seksielämästä ja...

Marika Fingerroosin salattu seksivideo – saippuoi itseään suihkussa!

Härdelli kertoi viikko sitten kuinka supersseksikäs Marika Fingerroos on perustanut kansainväliselle OnlyFans-sivustolle oman maksugalleriansa. Siinä hän jakaa rohkeimpia kuviaan. Näin tekevät mallit...

IL: Kohukaunotar Sofia Belórf on kämppää vailla

Sofia Belórf erosi Stefan Thermanista pari viikkoa sitten ja nyt kohukaunotar asustelee ystävänsä luona. Belórf teki Instagram-palveluun päivityksen, jossa hän kertoi etsivänsä...

Big Brother: Kaikki asukkaat saivat kuulla, että Julia ja Vili ovat turvassa häätöäänestykseltä

Myöhään keskiviikko iltana Big Brother -talon televisiosta tulevista skandaaliuutisista kaikille asukkaille selvisi, että Julia ja Vili ovat tällä viikolla häätöäänestykseltä suojassa.

Tupla-wau! Tässä on viikon ylivoimaisesti kuumin peppu

Viikon kuumimmasta pepusta ei jäänyt tällä kertaa minkäänlaista epäselvyyttä, kun Härdellin asiantuntevat lukijat äänestivät suosikkiaan. Voittajaksi kisassa nousi näytöstyyliin...

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje