KotiUutisetKaksi naisopettajaa syytteeseen – kolmen kimppaa teini-ikäisen oppilaan kanssa

Kaksi naisopettajaa syytteeseen – kolmen kimppaa teini-ikäisen oppilaan kanssa


Rachel Respess, 24, ja Shelley Dufresne, 32, saivat Yhdysvalloissa Louisianan osavaltiossa syytteet, joiden mukaan naiset harrastivat seksiä teini-ikäisen oppilaan kanssa.

Tapahtuma sattui jalkapallopelin jälkeen, kun opettajat olivat kutsuneet 16-vuotiaan poikaoppilaansa Rachelin asuntoon. Jälkeenpäin poika kertoi ylpeillen tapauksesta kavereilleen. Koulun henkilökunta kuuli myös asiasta, jolloin he kertoivat viranomaisille, jotka kuulustelivat poikaa.

Teini-ikäinen poika tunnusti ja kertoi, että asunnolla ollessaan hän harrasti seksiä molempien opettajien kanssa samanaikaisesti aamuun asti. Poliisin raporttien mukaan poika kertoi kavereilleen, että oli tavannut opettajia useita kertoja. Samoin hän kehui, että oli dokumentoinyt joitakin kohtaamisia videolle.

Alaikäisyyden raja Louisianassa on 17 vuotta, joten poliisit pidättivät naiset, jotka molemmat olivat pojan Englannin kielen opettajia sekä myös kavereita keskenään. Kennerin poliisi syytti naisia alaikäiseen sekaantumisesta, siveettömästä käyttäytymisestä alaikäisen kanssa ja nuoren houkuttelemisesta rikokseen.

Rachel oli opettanut koulussa kaksi vuotta, kun taas kolmen lapsen äiti Shelley oli ollut siellä jo vuosikymmenen ajan.

Rachel oli ollut pojan englanninkielen opettaja vuotta aiemmin ja Shelley aina tapahtumaan saakka. Syyttäjän mukaan Shelleyllä oli suhde pojan kanssa. Oikeudenkäynnissä hän tunnusti syyllisyytensä välttääkseen vankilan ja joutumasta rekisteröidyksi seksirikolliseksi. Osana kannetta tuomioistuin määräsi hänet luovuttamaan opetuslupansa ja menemään mielenterveyshoitoon. Hänen täytyy myös pysyä poissa uhrin ja hänen perheensä luota.

Rachelin puolustusasianajaja Jeffrey Smith sanoi, että hänen asiakkaansa oli päihtynyt eikä seksi alaikäisen kanssa tapahtunut ”yhteisymmärryksessä”.

Poliisipäällikkö kommentoi tapausta:

”Ei ole väliä minkä sukupuolen edustaja uhri on, kaikkien tulisi olla raivoissaan.”

”Opettajan vastuulla on lapsen turvallisuus ja koulutus… Heidän olisi pitänyt tietää paremmin.”

Tapaus tyrmistytti sosiaalisessa mediassa ja eräs kirjoitti:

”Luotamme lapsemme opettajien käsiin ja nämä naiset pettivät tuon luottamuksen karmivalla tavalla. Toivon, että heitä kielletään opettamasta tulevaisuudessa.

Toinen henkilö kirjoitti:

”Todella surullista. Minkä takia he ovat 16-vuotiaan pojan perässä, mikä vika miehissä on?”

Lähde: Trendings





SUOSITUIMMAT