KotiUutisetLentoemännän sääli koditonta kohtaan vei naisen turmion tielle – hän ei tiennyt...

Lentoemännän sääli koditonta kohtaan vei naisen turmion tielle – hän ei tiennyt kodittoman taustoja


Teltassa asunut koditon mies oli koditon hyvästä syystä, mutta nainen ei tiennyt sitä. Sääli miestä kohtaan pilasi naisen elämän.

48-vuotias Sarah Kershaw tarjosi katon vuotta nuoremman John Jacksonin pään päälle, ettei tämän tarvitsisi asua ulkosalla. Pian tämän jälkeen Kershaw rakastui mieheen ja tilanne eteni myrkylliseen suhteeseen.

Tunteet kaikuivat kuuroille korville, sillä Jacksonilla oli aivan toisenlaiset ajatukset. Hän pahoinpiteli Kershawia ja kaatoi grillikastiketta, maalia sekä punaviiniä naisen päähän. Lisäksi mies myi naisen iPadin, matkapuhelimen ja tämän passin saadakseen rahaa huumeisiin, uhkapeleihin ja alkoholiin. Mies jopa tehtaili Kershawin talon ikkunoihin naisen nimissä kirjoitettuja lappuja, joissa hän kertoi naisen ystäville, ettei näiden tarvitse olla huolissaan hänen poissaolostaan.

Kershaw oli liian peloissaan kertoakseen piinastaan, mutta erään pahoinpitelyn jälkeen hän kokosi itsensä ja marssi poliisin pakeille. Jackson pidätettiin ja hänet tuomittiin oikeudessa 33 kuukauden vankeuteen ja kymmenen vuoden lähestymiskieltoon. Samalla selvisi, että miehellä oli kaikkiaan 65 aiempaa rikosta tilillään – viimeisin niistä vuonna 2017, jolloin hän hakkasi edellisen naisystävänsä.

Harmit eivät kuitenkaan loppuneet tähän, sillä Kershaw oli joutunut pieksämisen takia lukuisia kertoja poissa töistään ja jättäytynyt silloin tällöin myös omaehtoisesti kotiin esimerkiksi ruhjeiden vuoksi. Lopulta naisen töissä sanottiin, että hänen kannattaisi irtisanoutua itse, kun koronan aiheuttamat yt-neuvottelut tulivat ajankohtaisiksi.

– Olen nyt jumissa todella vaikeassa tilanteessa, kun pitäisi löytää töitä pandemia-aikana, kertoo Kershaw.

Lähde: Daily Mail
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT