Koti Uutiset Big Brother 2020: Käärmeiden kolo

Big Brother 2020: Käärmeiden kolo
Nyt alkaa juonittelu! Näimme tällä viikolla lonkeroiden piilotusta, juonimista ja valehtelua.

Arttu on alkanut nostamaan ongelmaksi Kessun kiusaamista ja selkeästi oli näreissään Ellan sekä Roopen toiminnasta. Yllätyksekseni Sami ei joutunut äänestykseen. Syy ei välttämättä ole Samin petraus vaan se, että muut asukkaat ovat alkaneet ärsyttää Samia enemmän.

Ellan ja Roopen juonittelut soitettiin muille asukkaille ja epäilen tämän vaikuttaneen nimeämisiin muiden tekojen lisäksi. Ella ja Roope siis keskustelivat liittoumista ja ketkä mahdollisesti heitä äänestäisivät.

Keskiviikkona lonkeroiden jälkeen Marko, OP ja Paula yrittivät myös saada puhuttua Arttua ”mökkiläiseksi” ja irti Joelista. Heti tuon jälkeen OP meni pienessä hönössä juttelemaan kuppikunnista Kristiinan kanssa. Kristiina totesi, että Roope, Ella ja Sasa ovat etäisimmät hänelle.

Todella paljon juonittelua siis yhteen viikkoon.

Kessu rintamalle

Pakko nostaa Kessulle hattua. Hirveä uhoaminen yöuinnista ja todella hitaasta startista huolimatta hän sai tehtyä lupaamansa 100 kierroksen urakan.

Äänestyksessä Roope, Sasa ja Kristiina

Roope varmasti pelkää tippuvansa sääntörikkomustensa takia, mutta en usko että sunnuntain tippuja olisi Roope tai Kristiina. Joel antoi Sasalle kaksi pistettä ja kertoi, ettei voi olla itsensä Sasan seurassa. Veikkaan, että yleisö pelastaa Joelin ja äänestää Sasan pois. Joelin fanit siis pelastavat kerralla Joelin, Roopen ja Kristiinan.

Näin ääniä annettiin:

Ella: 2 Sami, 1 Kristiina

Kati: 2 Kristiina, 1 Sasa

Kristiina: 2 Roope, 1 Ella

Marko: 2 Kristiina, 1 Arttu

Olli-Pekka: 2 Ella, 1 Sami

Paula: 2 Kristiina, 1 Sasa

Arttu: 2 Roope, 1 Marko

Joel: 2 Sasa, 1 Paula

Roope: 2 Arttu, 1 Kristiina

Sami: 2 Roope, 1 Ella

Sasa: 2 Timo, 1 Sami

Timo: 2 Sasa, 1 Marko

Arttu sai nyt ensimmäiset nimeämispisteensä ja Kati jatkaa vielä seuraavaan viikkoon ilman nimeämispisteitä.

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä. Kaikki pelaaminen on K18 ja jos pelaat, pelaathan vastuullisesti! Säännöt ja ehdot voimassa – Betssonin toimintaa sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje