KotiUutisetIL: Näin Jari-Matti Latvala vastaa Maisa Torpan väitteisiin valehtelusta

IL: Näin Jari-Matti Latvala vastaa Maisa Torpan väitteisiin valehtelusta


Jari-Matti Latvalan ja Maisa Torpan suhde on ollut jälleen viime päivinä tiiviisti otsikoissa. Tällä viikolla ilmestyneessä Jari-Matti Latvala – elämän erikoiskoe -elämäkerrassaan mies kertoo Maisan pettäneen häntä vain viikko kihlautumisen jälkeen.

Latvala myöntää kirjassa olleensa myös itse uskoton. Maisa on kertonut rallikuskin pettämisestä jo aiemmin julkisuudessa useampaan otteeseen. Väitteitä omasta uskottomuudestaan nainen ei kuitenkaan ole valmis nielemään. Maisa kommentoi Latvalan elämäkerran sisältöä Instagramissa viitaten valehteluun.

– Moni ihmettelee, miksi en ole ottanut kantaa viime päivinä otsikoissa pyörineisiin asioihin. Tilanne on kuitenkin se, että asioihin liittyy niin paljon ikäviä helposti kumottavia valheita, joita en voi keskeneräisistä rikossyistä vielä tässä kohtaa teille avata. Valheista pettyneenä ja surullisena annan oikeustahojen hoitaa asian. Nyt keskityn totuuksiin, nykyisin onnelliseen elämääni ja ja auringonpaisteeseen. Toivotan kaikille mukavaa viikonloppua!

Nyt Latvala on puolestaan kommentoinut Iltalehdelle Maisan väitteitä valehtelusta.

– En oikeasti halua Maisalle mitään pahaa, vaan tässä halutaan vaan olla rehellisiä… Maisa on sitä asiaa pyöritellyt julkisuudessa eri kanavissa, niin mielestäni minullakin on loppupeleissä oikeus sanoa oma näkökantani tähän asiaan, rallitähti toteaa Iltalehdelle.

Latvala selostaa miettineensä, ryhtyykö hän avaamaan suhdekiumuroita edes elämäkerrassaan. Hän päätyi kuitenkin kertomaan oman näkemyksensä avoliiton päättymiseen johtaneista käänteistä. Latvala toteaa, että nyt suhdesoppaa on sitten kommentoitu, eikä asiaa tarvitse enää hänen osaltaan vatvoa.





SUOSITUIMMAT