KotiUutisetAlastomana koteja siivoava Nikki kertoo, että liiketoiminta lähti nousuun koronapandemian myötä

Alastomana koteja siivoava Nikki kertoo, että liiketoiminta lähti nousuun koronapandemian myötä


34-vuotias Nikki Belton aloitti siivoamaan ihmisten koteja alasti jo vuoden alussa, mutta koronaviruspandemian takia bisnes pysähtyi hetkeksi kokonaan, kunnes kysyntä lähti sitten kukoistamaan oikein kunnolla.

The Naked Cleaning Company -niminen yritys tarjoaa asiakkailleen kaikenlaisia kotitaloustöitä, kuten imurointia, pölyjen ja pintojen pyyhkimistä.

Poikkeuksena tavalliseen siivouksia tekevään yritykseen tietenkin se, että Nikki tekee hommia alusvaatteisillaan tai aivan alasti.

Palvelun tuntihinta on 75 puntaa, jos se tehdään yläosattomissa tai alusvaatteisillaan. Jos haluaa alastoman siivouksen, niin sen tuntihinta on sitten 95 puntaa.

– Mielestäni työni on tällä hetkellä merkityksellisempää kuin koskaan ennen. Kysyntä alastomille siivoojille on kasvanut valtavasti, Nikki kommentoi asiaa.

Palvelu on täysin turvallinen ja siinä noudatetaan ohjesääntöjä. Siivoojat käyttävät käsineitä ja naamioita sekä välttävät vaarallisia puhdistusaineita, kuten valkaisuainetta.

– Asiakkaat ovat sanoneet, että on mukava nähdä hymyileviä kasvoja, sillä jotkut ovat olleet yksin kuukausien ajan ja saattavat olla yksinäisiä, Nikki kertoo vielä.

Lähde: LADbible

Artikkelikuva: Facebook





SUOSITUIMMAT