Koti Uutiset Big Brother 2020: Viisi kilpailijaa äänestyksessä

Big Brother 2020: Viisi kilpailijaa äänestyksessä
Tämän viikon yhdistymisen myötä nähtiin, kuinka uudet liittoutumat alkoivat rakentua tai tältä ainakin näytti ennen talon juhlia. Ajattelin esimerkiksi, että Arttu, Marko ja Sami voisivat olla yksi liittoutuma. Arttu oli antanut Samille yhden äänen, joten mistään kovin syvästä liitosta tuskin on kyse.

Toinen liittoutuma voisi olla Roope, Ella ja Niko. Tässä tapauksessa nimeämisetkin menisivät suurin piirtein linjassa.

Asukkaat jakoivat nimeämispisteitä seuraavasti:

Sami: 11 pistettä

Kristiina: 7 pistettä

Marko: 4 pistettä

Roope: 4 pistettä

Niko: 4 pistettä

Ella: 2 pistettä

Olli-Pekka: 2 pistettä

Paula: 2 pistettä

Sasa: 1 piste

Joel: 1 piste

Timo: 1 piste

Asukkaiden nimeämisistä nostaisin huomion kahteen eniten ääniä saaneeseen, Samiin ja Kristiinaan. Uskon, että Samin viikkotehtävä koirana nosti katsojien mielenkiintoa häntä kohtaan, mutta valitettavasti tuhosi samalla suhteita talon sisällä. Kristiinan 7:ää pistettä en ihan täysin ymmärrä. Olisin itse luullut Nikon ärsyttäneen ihmisiä enemmän, mutta en ehkä ole tuijottanut tarpeeksi 24/7:ää nähdäkseni totuuden!

Ainoat kaksi kilpailijaa, jotka eivät saaneet yhtään ääntä olivat Arttu ja Kati. Katin pitää vielä tsempata, jotta hän voittaa katsojatkin puolelleen. Arttu on tämän pohjalta nyt oma ykkössuosikkini. Mies pitää hyvin hanskassa sekä asukkaita että katsojia.

Talon juhlien jälkeisenä aamuna nähtiin myös hieman hellyyttä Artun ja Ellan välillä. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä millaisia juonikuvioita tästä mahdollisesti syntyy ja kuka pelaa kenenkin kanssa! Artun kerroin voittajaveikkauksessa on 18, joka on mielestäni erittäin houkutteleva esimerkiksi suhteessa Roopen 5.00-kertoimeen.

Kuluneella viikolla nähtiin jo paljon toimintaa! Uskon, että hermot kiristyvät ja peli kovenee entisestään.

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä.

Kaikki pelaaminen on K18 ja jos pelaat, pelaathan vastuullisesti! Säännöt ja ehdot ovat voimassa – Betssonin toimintaa sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.

– Isoveli

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje