Koti Uutiset Erika Helinin tuoreet kuvat ovat harvinaisen paljastavia – vaatteet unohtuneet pesulaan?

Erika Helinin tuoreet kuvat ovat harvinaisen paljastavia – vaatteet unohtuneet pesulaan?
Erika Helinin kaksi tuoreinta otosta keräävät huomiota, sillä vaatteita niissä ei juurikaan näy.

Erika Helin muistetaan vuoden 2018 Miss Suomi -kisasta, jossa hän oli mukana finalistina. Neitonen on ollut mukana myös Paratiisihotelli-tv-sarjassa.

26-vuotias kaunotar näyttää olevan varsin timmissä kunnossa, kun katsoo oheen liitettyä kuvaa, jossa Helin poseeraa tennisvaatteet päällä. Kaksi muuta ovatkin sitten lähes ilman rihmankiertämää.

Katso Helinin kuumia kuvia alapuolelta, joista kahdessa jälkimmäisessä sivutissi on pääosassa, neitosen paistatellessa aurinkolasien ja pelkkien käsien suojaamana.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

🎾 Let’s go!

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Clothes or no clothes – we all deserve to be treaten with respect. Pic: @arkurwoodeneye Kiitos jälleen lukuisista viesteistä liittyen storyissa jakamaani tarinaan. Niille jotka eivät nähneet storya; Viranomainen soitti minulle tiedustellakseen, että onko minuun aiemmin tänä vuonna kohdistunut kunnianloukkaus mielestäni niin vakava juttu, että haluan varmasti viedä asiaa eteenpäin vai kannattaisiko vaan antaa olla. Hämmennyin tosi pahasti siitä, että auktoriteettiasemassa oleva henkilö vähättelee kohtaamaani rikosta ja hetkellisesti tunsin jopa häpeää siitä, että ”vien näin vähäpätöistä asiaa eteenpäin”. Kun eihän tässä mitään, ilmeisesti netissä tapahtuva huorittelu ja pilkkaaminen pitäisi olla ihan jees ja kuulua asiaan, koska tällä hetkellä elätän itseni toimimalla mallina vähäpukeisissa kuvissa. Sain hämmennyksestä huolimatta sanottua, että kyllä haluan edelleen vaatia rangaistusta tekijälle. Asia siis etenee. Sain kymmeniä viestejä naisilta ja miehiltä, jotka ovat itse, tai heidän läheisensä ovat kohdanneet henkistä tai fyysistä häirintää tai väkivaltaa, eikä heitä ole otettu tosissaan asian suhteen. Rikoksen uhriksi joutuneen kokemusta on vähätelty tai jätetty kokonaan oman onnensa nojaan hänen hakiessa turvaa oikeusjärjestelmämme kautta. Asian ei missään nimessä pitäisi olla näin. Uhrin kertomuksen vähättely aiheuttaa ilmapiirin, jossa tapahtuneista rikoksista ei uskalleta raportoida. Sitä me tuskin haluamme. Uhrin ei pitäisi koskaan joutua kokemaan ylimääräistä häpeää viranomaisen toimesta. Iso halaus kaikille jotka käy läpi jotain vastaavaa prosessia. Pitäkää pintanne ja olkaa ylpeitä itsestänne, että teillä on rohkeutta ajaa omaa asiaanne eteenpäin. Asenteet muuttuvat kyllä pikkuhiljaa. 🤍

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

Kuvat: Instagram / Erika Helin

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje