KotiUutisetKaikki muistavat Lordin, miten sen bisneksille lopulta kävi?

Kaikki muistavat Lordin, miten sen bisneksille lopulta kävi?


20. toukokuuta 2006 Ateenassa tapahtui jotain ällistyttävää. Niin ällistyttävää ettei koskaan ollut tapahtunut, ja tuskin tulee tapahtumaankaan.

Suomi voitti Euroviisut ylivoimaisesti. Asialla oli Lordi kappaleellaan Hard Rock Hallelujah. Hirviörockista povattiin suorastaan uutta ilmiötä, ja kivasti Tomi Putaansuu ja kumppanit tekivätkin keikkaa ihan rapakoitten takana.

Rovaniemelle perustettiin samana vuonna  Lordi’s Rocktaurant -niminen ravintola. Se joutui pistämään ovet säppiin viisi vuotta myöhemmin.

Mitä Lordille eli Tomi Putaansuulle ja hänen bisneksilleen kuuluu tänä päivänä? Härdelli selvitti.

Mies on mukana neljässä eri yhtiössä. Monsterica Oy pyöritti ravintolatoimintaa ja sen toiminta näyttäisi olevan nollilla. Mies on myös viime syksynä siirtynyt erään yhtiön varajäseneksi.

Sen sijaan pyörivistä firmoista vuonna 2006, voittovuonna, perustettu Lordisign Oy on ollut nousujohteinen liikevaihdossaan, mutta hurmiollista bisnestä se ei pyöritä. Viimeisin liikevaihto oli 49 000 euroa, voittoa se teki 8 000 euroa. Viimeisen neljän vuoden aikana firma on ollut kahdesti tappiolla.

Vuonna 2015 perustettu Lordi Enterprises Oy on vedellyt äsken mainitun yrityksen kanssa liikevaihdollisesti samoja latuja, 40-50 000 euron liikevaihtoa, viimeisin oli kuitenkin romahdus. Jostain syystä liikevaihtomerkintä on miinusmerkkinen, 9 000 euroa. Tappiolla ollaan 13 000 euroa.





SUOSITUIMMAT