KotiUutisetCristal Snow avautuu koulukiusaamisen seurauksista: "Saan vieläkin fyysisiä oireita"

Cristal Snow avautuu koulukiusaamisen seurauksista: ”Saan vieläkin fyysisiä oireita”


Vantaalla Kytöpuiston koululla tapahtunut pahoinpitely on saanut Cristal Snow’n muistelemaan omia kouluaikojaan. Muun muassa Kymppitonnin juontajana tunnettu mies kertoo Facebookissa kokeneensa sekä henkistä että fyysistä väkivaltaa.

Ikävin yksittäinen fyysiseksi äitynyt tapaus liittyy lumipalloihin. Niiden sisään oli laitettu isoja kiviä ja yksi osui häntä päähän. Kivusta huolimatta Cristal Snow korostaa henkisen piinan olleen kaikkein raadollisinta.

Hän oli pelännyt koulun vessoja ja pukuhuoneita kuollakseen. Cristal muistelee, kuinka hän pikkupoikana myöhästyi mieluummin koulusta kuin törmäsi kiusaajiinsa matkalla.

Mies kirjoittaa olevansa erityisen pettynyt koulun suhtautumiseen asiaan.

– Ehkä sä pukeutumisellasi tai maneereillasi myös haet huomioo? Yritä vältellä heitä, mies muistelee koulukuraattorin sanoneen.

45-vuotias Cristal siirtyy vielä tänäkin päivänä kadun toiselle puolelle, jos näkee ison miesporukan tulevan vastaan. Niin syvällä kiusaamisen aiheuttamat arvet ovat. Hän saa myös fyysisiä oireita, mikäli törmää kiusaajiinsa synnyinpaikkakunnallaan vieraillessaan.

Cristal Snow’n kirjoitus alla kokonaisuudessaan.





SUOSITUIMMAT