Koti Uutiset Kohupari Sofia Belórf ja Stefan Therman kiistävät erohuhut – toiminta osoittaa päinvastaista!

Kohupari Sofia Belórf ja Stefan Therman kiistävät erohuhut – toiminta osoittaa päinvastaista!
Kohupari Sofia Belórf ja Stefan Therman muuttivat juuri uuteen lähes 300-neliöiseen kotiin Espooseen ja sitten alkoi kahakka.

Seiskan mukaan pari riiteli niin rajusti lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä, että Belórf joutui pakenemaan kodista ystävänsä luo Espoon Westendiin. Naapureiden mukaan Therman paiskoi pihamaalle Belórfin merkkilaukkuja ja tavaroita.

Pariskunta on riidellyt aiemminkin rajusti ja julkisesti, esimerkiksi elokuun lopussa hotelli Marskissa.

Sekä Belórf että Therman kiistivät kahakan Seiskalle ja sanoivat, että kyseessä oli vain uuden asunnon railakkaat ”harjannostajaiset”. Sunnuntaina Belórf vakuutteli Seiskalle, että ”Stefu on nöyrää poikaa, kuten aina hermostumisensa jälkeen”.

Härdellin saamien tietojen mukaan Belórf on kuitenkin kahakan jälkeen jatkanut yöpymistä ystävänsä luona.

Eräs Härdellin lukija myös huomasi, että Belórfin vitamiinimainoskuvassa oli keskiviikkona Thermanin kommentti ja sydänsilmäinen hymiö, mutta sitten kommentti katosi kokonaan.

Keskiviikkona Therman julkaisi Instagram Stories -osiossaan meemin, jossa oli allapäin oleva henkilö ja teksti ”Life Sucks” (vapaa suomennos: ”elämä on hanurista”). Torstaina tilille tuli englanninkielisiä mietelauseita, kuten ”Älä ikinä luota kehenkään. Toistan: Älä ikinä luota kehenkään” sekä ”Yksin on paljon parempi olla kuin väärän ihmisen kanssa”. Jälkimmäisen tekstin kuvassa istuu mieshenkilö yksin rannalla tuolissa, toisen tyhjänä olevan tuolin vieressä.

Sofia-Belórf-Stefan-Therman-ero

Tänään perjantaina Belórf ei halunnut kommentoida Seiskalle parisuhteensa tilaa, mutta vakuutti kaiken olevan itsellään hyvin. Thermanin somepäivityksiä ei Belórfin mukaan pitäisi tulkita kirjaimellisesti.

– Stefu on harrastanut mietelauseiden julkaisemista sosiaalisessa mediassa aina. Ihmiset tietysti olettavat, että ne liittyvät minuun. Stefulla on kuitenkin muutakin elämää kuin minä, Belórf sanoi Seiskalle.

Härdellin saamien tietojen mukaan Therman olisi juhlinut Belórfin poissa ollessa kasvomaskiskandaalissa ryvettyneen kohuliikemies Onni Sarmasteen kanssa, ja herroja olisi ainakin Sarmasteen Instagram Stories -julkaisujen perusteella viihdyttänyt iskelmälaulaja Tauski.

Härdellille vinkattiin, että Belórf olisi poistanut Facebookista joksikin aikaa parisuhdestatuksestaan seurustelun Thermanin kanssa ja Therman olisi myös poistanut Facebookista yhteiset kuvat. Perjantai-iltapäivänä molempien Facebookissa kuitenkin luki heidän olevan parisuhteessa.

Kuvat: Instagram

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje