KotiUutisetSeiska: Nanna Karalahti saattoi Martina Aitolehden ja ruotsalaismiljonäärin yhteen

Seiska: Nanna Karalahti saattoi Martina Aitolehden ja ruotsalaismiljonäärin yhteen

Seiskan mukaan kohukaunotar Martina Aitolehti on iskenyt silmänsä Tukholmassa asuvaan ruotsalaiseen miljonääriin, jolla on ilmeisesti turkkilaistausta.

Aitolehti oli Seiskan mukaan pari viikkoa sitten koronarajoituksista huolimatta salalomalla mystisen herra B:n kanssa Dubaissa, jossa rakastavaiset kävivät Seiskan mukaan romanttisilla illallisilla sekä ajelemassa maastoautoilla aavikolla.

Aitolehti on ilmeisesti tavannut miehen ensimmäisen kerran kesällä Ibizan-matkallaan. Seiskalle on kerrottu, että fitness-malli Nanna Karalahti saattoi sporttisen kaksikon yhteen.

Nanna Karalahti itse salakuvattiin Espanjan Marbellassa suutelemassa tumman ja ”varakaan näköisen” miehen kanssa vuoden 2019 kesällä, mutta Karalahtien avioliitto ei ajautunut asian vuoksi lopullisesti karille.

Alla kuva- ja videomateriaalia Aitolehden lemmenlomalta.

View this post on Instagram

only with you 💙

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

View this post on Instagram

Tää lämpö tekee niin hyvää keholle ja mielelle ☀️ Tässä teen vähän hommia ja pian lähden treeneihin. Tänään luvassa vähän erilaista menoa – kuvaan stooriin pätkää. Jos sä haluat jotain uutta, tehokasta ja kivaa niin mun legendaarinen BODYWEIGHT TRAINING vielä tänään hurjassa alennuksessa. BODYWEIGHT TRAINING-valmennus on enemmän kuin vain verkkovalmennus, jossa karistetaan ylimääräisiä kiloja tai kiinteytetään kroppaa – se on terveempi ja liikunnallisempi elämäntapa, joka antaa enemmän, kuin osaat kuvitellakaan. Seuraat vain mun antamia ohjeita ja kaikki hyvä tulee kyllä perässä – valmennuksesta saamasi hyödyt ja energisempi olo motivoivat sinua jatkamaan aloittamallasi tiellä. Tämä legendaarinen valmennus nyt 24h ajan saatavilla hintaan 39€ ( norm. 59€ ) Anna mun nyt liikuttaa ja voimaannuttaa sinutkin paremman kunnon ja liikkuvuuden sekä kevyemmän olemuksen kautta oloon, jossa sinä voit kokonaisvaltaisesti hyvin. "Aloitin sun bodyweight training -ohjelman tammikuun ekalla viikolla. Noudatin sitä tarkasti sen 8 viikkoa ja nyt olen sen jälkeen soveltanut sitä. Olen nyt syönyt terveellisesti ja kuntoillut kohta 21 viikkoa. Painoa on pudonnut tähän mennessä huimat -16kg. Ja siitä haluankin kiittää sinua koska en usko että ilman sinua ja sinun ohjelmaasi olisin nyt tässä painossa. Olet erittäin inspiroiva ja positiivinen ihminen!" -Bodyweight training -onnistuja- LINKKI BIOSSA 👆🏽 #trainingwithmartina #bodyweighttrainingwithmartina

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

View this post on Instagram

now & forever 🤍

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Kuva: Instagram
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje